Angelina Jolie, una dintre cele mai sexy femei din lume

Actriţele Angelina Jolie şi Penelope Cruz au fost incluse în topul celor mai sexy femei din lume, realizat de postul de televiziune E!, pe prima poziţie a clasamentului situându-se top modelul Karolina Kurkova.

241 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie, una dintre cele mai sexy femei din lume

Angelina Jolie, una dintre cele mai sexy femei din lume

Kurkova, de naţionalitate cehă, a fost deja inclusă de revista Forbes în topul celor mai bine plătite top modele din lume, a primit din partea postului de televiziune E! şi titlul de "femeia cu cel mai misterios ombilic", după ce în presă au apărut nişte speculaţii despre faptul că aceasta are un ombilic extrem de neted.


Pe poziţia a doua în acest top al celor mai sexy femei din lume s-a clasat tot un supermodel, israelianca Bar Rafaeli, care are o relaţie cu actorul Leonardo DiCaprio, iar actriţa Angelina Jolie, care a născut gemeni în urmă cu câteva luni, a ocupat poziţia a treia.

"Nu este deloc un clasament axat doar pe Statele Unite, căci el conţine chipuri şi corpuri frumoase de pe toate cele şase continente", au declarat reprezentanţii postului E!.

Pe locul al patrulea s-a clasat modelul brazilian, Gisele Bundchen, fostă iubită a aceluiaşi Leonardo DiCaprio, iar pe locul al cincilea se regăseşte actriţa Scarlett Johansson.

Locurile al şaselea şi al şaptelea au fost ocupate de alte două top modele de succes, brazilianca Adriana Lima, respectiv nemţoaica Heidi Klum. Ultimele trei poziţii din clasament au revenit, în ordine, actriţei spaniole Penelope Cruz, starletei italiene Manuela Arcuri şi cântăreţei columbiene Shakira.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici