Angelina Jolie va adopta încă un copil?

Un nou tatuaj, sub forma unei linii de coordonate ce a fost adăugată sub un tatuaj mai vechi al actriţei Angelina Jolie, realimentează zvonurile referitoare la intenţia artistei americane de a adopta încă un copil.

98 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie va adopta încă un copil?

Angelina Jolie va adopta încă un copil? (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Vedeta americană a efectuat, marţi, o vizită surpriză într-o tabără de refugiaţi de la graniţa tunisiano-libiană. Potrivit site-ului Wonderwall, celebra actriţă a fost fotografiată afişând un nou set de coordonate pe braţul stâng, imediat sub mai vechile şase linii de coordonate pe care le avea deja tatuate şi care aparţin locurilor în care s-au născut cei şase copii ai cuplului Angelina Jolie-Brad Pitt.

Descoperirea noului tatuaj a realimentat imediat zvonurile care circulă de mult timp în presa americană, potrivit cărora Angelina Jolie doreşte să adopte încă un copil.

Acele coordonate nu pot fi descifrate în întregime în fotografia actriţei, postată apoi pe site-ul popeater.com, însă în prima parte a acelui tatuaj se poate citi "35 de grade nord", fapt ce ar putea să indice Algeria.

Însă editorii revistei People au citat o sursă din anturajul artistei americane, care ar fi spus că oamenii nu ar trebui să încerce să găsească sensuri ascunse în motivele şi desenele pe care ea şi le tatuează pe piele.

Angelina Jolie şi Brad Pitt au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, în Namibia, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008, în Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici