Angelina Jolie va semna prefaţa cărţii de memorii a fostului său soţ Billy Bob Thornton

Angelina Jolie va semna prefaţa volumului "The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts", o carte de memorii pe care urmează să o lanseze Billy Bob Thornton, fost soţ al actriţei americane, contactmusic.com.

421 afișări
Imaginea articolului Angelina Jolie va semna prefaţa cărţii de memorii a fostului său soţ Billy Bob Thornton

Angelina Jolie si Billy Bob Thornton (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/AFP)

Angelina Jolie şi Billy Bob Thornton au fost căsătoriţi în perioada 2000 - 2003, însă actorul şi regizorul a declarat în rânduri repetate că a rămas prieten cu fosta sa soţie.

În acest sens, Angelina Jolie - care de mai mulţi ani are o relaţie cu actorul Brad Pitt - a decis să semneze prefaţa volumului de memorii al lui Billy Bob Thornton, intitulat "The Billy Bob Tapes: A Cave Full of Ghosts".

Thornton este coautor al acestui volum alături de cântăreţul de muzică country Kinky Friedman.

Volumul, care va apărea la editura Harper Collins, va cuprinde informaţii detaliate despre cariera lui de actor, dar şi despre cele cinci căsătorii ale sale şi despre fobiile lui.

Billy Bob Thornton a devenit cunoscut publicului larg prin rolurile negative pe care le-a jucat. Astfel, el a interpretat personaje precum Karl Childers, un criminal cu probleme mintale, în "Tăişul" (1996), Ed Crane, un frizer laconic şi plictisit care dispune de o sumă de bani provenită din şantaj, în pelicula "Confesiunea unui anonim", şi rolul negativ din filmul "Turnul de control", în care a jucat alături de fosta sa soţie, Angelina Jolie. Thornton a câştigat, în 1997, un premiu Oscar pentru scenariul thrillerului "Tăişul".

Billy Bob Thornton a fost căsătorit de cinci ori şi are patru copii cu trei femei diferite.

Angelina Jolie, care a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din "Schimbul/ Changeling", regizat de Clint Eastwood, are o relaţie de mai mulţi ani cu actorul Brad Pitt, alături de care a şi jucat în "Dl. & Dna. Smith". Jolie a devenit celebră graţie rolului principal din franciza "Lara Croft", a jucat în multe producţii cu succes la public, dar a câştigat şi premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din "Tinereţe furată/ Girl, Interrupted".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici