Animalele de companie îţi pot îmbunătăţi viaţa amoroasă. Ce spun cercetătorii

  • Animalele de companie vă pot întări legătura cu partenerul.
  • Animalele de companie pot atenua tensiunea relaţională.
2080 afișări
Imaginea articolului Animalele de companie îţi pot îmbunătăţi viaţa amoroasă. Ce spun cercetătorii

Fie că este vorba de căldura unei pisici care toarce sau de energia nemărginită a unui căţel jucăuş, patrupedele ne amintesc să apreciem prezentul şi să ne împărtăşim viaţa cu cei la care ţinem. Un studiu recent dezvăluie rolul interesant pe care animalele de companie îl pot juca în relaţiile romantice, relatează Aleph News.

Cum ne poate îmbunătăţi animalul viaţa amoroasă?

Animalele de companie pot fi o sursă excelentă de sprijin emoţional, însă studiile arată că animalele de companie pot juca, de asemenea, un rol semnificativ în alegerea partenerului, rezultatele relaţiilor şi difuzarea tensiunii între parteneri.

Animalele de companie pot selecta potenţialii parteneri. Un studiu recent a arătat că femeile au raportat că au mai multe şanse să fie atrase de cineva dacă deţine un animal de companie, iar bărbaţii din studiu îşi folosesc animalele de companie ca o modalitate de a atrage potenţiali relaţii.  Aşadar, părinţilor de companie, asiguraţi-vă că aveţi acele fotografii cu voi şi prietenul tău blănos vizibile pe reţelele de socializare şi pe profilurile tale de întâlniri.

Animalele de companie vă pot întări legătura cu partenerul. Cercetătorii au descoperit că cei aflaţi în relaţii de coproprietate cu animale de companie au raportat niveluri ridicate de apropiere şi sentimente familiale faţă de partenerul lor, precum şi o calitate mai ridicată a relaţiei. Împărtăşirea bucuriei de a deţine un animal de companie cu partenerul poate fi o modalitate excelentă de a vă lega şi de a găsi fericirea împreună.

Animalele de companie pot atenua tensiunea relaţională. Prezenţa unui animal de companie le poate permite cuplurilor să-şi schimbe atenţia de la aspectele negative ale vieţii sau relaţiilor lor şi, la rândul lor, să se reconecteze unul cu celălalt prin iubirea împărtăşită pentru micul lor însoţitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici