Animaţia "Hotel Transilvania" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme sunt în top - VIDEO

Filmul de animaţie "Hotel Transilvania", regizat de David Feiss şi Anthony Stacchi, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

292 afișări
Imaginea articolului Animaţia "Hotel Transilvania" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme sunt în top - VIDEO

Animaţia "Hotel Transilvania" a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american. Ce alte filme s-au clasat pe podium (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Acest film, care reia legenda vampirului Dracula, dar într-o formulă comică, adresată mai mult copiilor, îl are în distribuţie pe Adam Sandler şi a obţinut încasări de 43 de milioane de dolari în primul său weekend de proiecţii în cinematografele din America de Nord.

Un alt film lansat la sfârşitul săptămânii trecute este thrillerul SF "Looper: Asasin în viitor", care a debutat pe locul al doilea în box office-ul nord-american. Filmul îi are în distribuţie pe Bruce Willis, Emily Blunt şi Joseph Gordon-Levitt şi a obţinut încasări de 21,2 milioane de dolari.

Filmul poliţist "Ultima razie/ End of Watch", în care Jake Gyllenhaal joacă rolul unui poliţist ameninţat cu moartea, a pierdut poziţia de lider de săptămâna trecută şi a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 8 milioane de dolari.

Drama "Trouble with the Curve", în care Clint Eastwood joacă rolul unui impresar de baseball care începe să orbească, a coborât şi ea două locuri, ajungând pe poziţia a patra, cu încasări de 7,5 milioane de dolari.

Pelicula horror "House at the end of the street", în care Elizabeth Sue joacă rolul unei mame care se mută cu fiica ei într-o casă bântuită, a coborât pe locul al cincilea, cu încasări de 7,1 milioane de dolari de vineri până duminică.

Un alt film lansat weekendul trecut este "Pitch Perfect", un musical cu şi pentru adolescenţi, care a debutat pe locul al şaselea în box office-ul nord-american, cu încasări de 5,2 milioane de dolari.

Versiunea 3D a îndrăgitului film de animaţie "Finding Nemo 3D", realizat de studiourile Disney, a pierdut trei poziţii şi a coborât pe locul al şaptelea, cu încasări de 4,06 milioane de dolari.

Filmul de acţiune "Resident Evil: Răsplata", cu Milla Jovovich în rolul principal, a coborât pe locul al optulea. Acest lungmetraj, ce are titlul original "Resident Evil: Retribution", este cel de-al cincilea film dintr-o franciză de succes inspirată la rândul ei dintr-un joc video celebru. Filmul, din distribuţia căruia face parte şi actriţa Michelle Rodriguez, a obţinut încasări de 3 milioane de dolari de vineri până duminică.

Pe poziţia a noua, în coborâre două poziţii faţă de săptămâna trecută, se află drama "The Master", în care regizorul Paul Thomas Anderson prezintă ascensiunea unui lider religios în America anilor 1950, interpretat de Philip Seymour Hoffman, şi a discipolului acestuia, jucat de Joaquin Phoenix. Filmul a obţinut încasări de 2,74 milioane de dolari de vineri până duminică.

Drama "Won't Back Down", lansată weekendul trecut, prezintă lupta cu birocraţia dusă de două mame pentru ca fiii lor să primească o educaţie mai bună. Avându-le în distribuţie pe Maggie Gyllenhaal, Viola Davis şi Holly Hunter, acest film încheie topul 10 al lungmetrajelor cu cele mai mari încasări în cinematografele nord-americane la sfârşitul săptămânii trecute, după ce a vândut bilete în valoare de 2,7 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici