Anna Wintour şi Madonna, în topul gafelor vestimentare din 2008

Anna Wintour, redactorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, care a inspirat personajul Miranda din cartea şi filmul "Diavolul se îmbracă de la Prada", s-a situat pe primul loc în topul gafelor vestimentare din 2008 realizat de publicaţia Time.

77 afișări
Imaginea articolului Anna Wintour şi Madonna, în topul gafelor vestimentare din 2008

Anna Wintour şi Madonna, în topul gafelor vestimentare din 2008 (Imagine: www.time.com)

Time a publicat în primul său număr din noul an un top al "gafelor din modă" din 2008, unde pe primul loc s-a situat celebra Anna Wintour, cu rochia lungă Chanel pe care a purtat-o la un eveniment monden pe care l-a prezidat, Gala costumelor, de la Metropolitan Museum din New York.

Ţinuta pare "încrustată cu fosile de moluşte", scrie Time, care vorbeşte de un "Waterloo" în istoria modei contemporane. "Oamenii din modă adoră să aibă un aer bătrâncios", comentează publicaţia.

Anna Wintour este urmată în top de cântăreaţa Janet Jackson, cu o ţinută mulată ce combină culoarea fildeşului cu argintiul purtată în deschiderea turneului său "Rock Witchu".

Casa Chanel şi directorul ei de creaţie, Karl Lagerfeld, intră în top, pe locul al cincilea, cu o rochie gri metalizat purtată de actriţa Kate Bosworth, "care seamănă cu o stivă de tăviţe de copt pâinea", indică Time.

Madonna s-a situat pe locul zece al acestui top, cu o vestă fără mâneci din pluş verde, creaţie semnată de Louis Vuitton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici