Anna Wintour vrea să îşi scrie memoriile

Anna Wintour, editorul-şef al ediţiei americane a revistei Vogue, intenţionează să îşi scrie memoriile în viitorul apropiat şi a început să organizeze sesiuni de interviuri cu diverşi scriitori care să o ajute să redacteze această biografie, a anunţat presa americană.

259 afișări
Imaginea articolului Anna Wintour vrea să îşi scrie memoriile

Anna Wintour vrea să îşi scrie memoriile (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anna Wintour, care ocupă funcţia de editor-şef al ediţiei americane a revistei Vogue de peste 23 de ani, a început deja să organizeze interviuri cu diverşi scriitori, informează New York Post.

Potrivit unor surse, Mark Holgate, directorul departamentului de ştiri de modă în cadrul revistei Vogue, este unul dintre favoriţi şi ar putea fi ales de Anna Wintour pentru a o asista în redactarea acestui volum biografic, informează contactmusic.com.

În acelaşi timp, un purtător de cuvânt al publicaţiei a declarat că "nu este deloc adevărat" faptul că Anna Wintour se află în căutarea unei edituri care să îi publice viitorul volum de memorii.

Săptămâna trecută, Anna Wintour a fost decorată cu Legiunea de Onoare de către preşedintele francez Nicolas Sarkozy, în cadrul unei recepţii ce a avut loc la Palatul Elysée din Paris.

Editorul-şef al revistei Vogue, care în 2008 a primit şi Ordinul Imperiul Britanic în grad de ofiţer din partea reginei Elizabeth a II-a, a primit titlul de Cavaler al Ordinului Legiunii de Onoare, cea mai înaltă distincţie civilă acordată în Franţa.

Printre invitaţii prezenţi la acea ceremonie s-au numărat Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel, Stefano Pilati, Donatella Versace, Tommy Hilfiger, Alber Elbaz, Franca Sozzani şi Riccardo Tisci.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici