Anne Hathaway refuză tratamentul cu Botox

Actriţa Anne Hathaway a refuzat să îşi injecteze Botox, deşi a primit o astfel de ofertă când avea numai 23 de ani, informează femalefirst.co.uk.

42 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway refuză tratamentul cu Botox

Anne Hathaway refuză tratamentul cu Botox (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Anne Hathaway a mărturisit că a refuzat tratamentul cu Botox, deoarece nu vrea să "şteargă" urmele personalităţii ei. Ea a primit o astfel de ofertă când avea numai 23 de ani, dar a refuzat-o deoarece consideră că imperfecţiunile spun povestea vieţii ei.

"Cineva s-a oferit să îmi aplice Botox când aveam numai 23 de ani. Deşi imi e puţin ruşine, recunosc că de la 25 şi până la 27 de ani m-am uitat în oglindă la pielea din jurul ochilor în fiecare zi. Apoi, am realizat că nu sunt riduri, erau linii fine. Dacă vă uitaţi la poze cu mine de când eram mică, veţi observa că zâmbesc la fel de când eram mică. Şi a fost un moment minunat când mi-am dat seama că aşa sunt eu, iar Botox-ul nu va reuşi să şteargă asta", a declarat actriţa.

Vedeta, în vârstă de 28 de ani, a mai mărturisit că a încetat să se mai definească în funcţie de aparenţe, se simte confortabil în propria ei piele şi nu ţine diete.

"În trecut, identitatea mea se baza foarte mult pe felul în care arătam. Nu cred că eram superficială, cred că era tânără. Mă concentrez pe alte lucruri acum", a mai spus Hathaway.

Anne Hathaway va interpreta rolul legendarei Judy Garland în două adaptări, una pentru marile ecrane şi una pentru teatru, ale biografiei "Get Happy: The Life of Judy Garland", de David Clarke.

Actriţa a fost apreciată de critici, recent, pentru rolul din "Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la premiile Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici