Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman. Cum arată în rochie de mireasă - FOTO

Actriţa Anne Hathaway s-a căsătorit cu iubitul ei, Adam Shulman, în cadrul unei ceremonii private, care s-a desfăşurat în California şi la care au participat circa o sută de invitaţi.

5530 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman. Cum arată în rochie de mireasă - FOTO

Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman (Imagine: Hepta)

Anne Hathaway s-a căsătorit cu Adam Shulman în acest weekend, la aproximativ un an de la logodna lor, potrivit dailymail.co.uk.

Mireasa a purtat o rochie creată de designerul italian Valentino, în timp ce Adam Shulman a fost îmbrăcat cu un costum elegant negru, la care a asortat un papion.

De pregătirile pentru nuntă s-a ocupat Yifat Oren, cea care a ajutat-o şi pe Natalie Portman să îşi organizeze ceremonia de căsătorie cu Benjamin Millipied. Portman şi Millepied s-au căsătorit în luna august, tot în California.

Potrivit People.com, actriţa Anne Hathaway, în vârstă de 29 de ani, a spus "Da" în cadrul unei ceremonii private la care au participat 100 de invitaţi.

Repetiţiile pentru ceremonia de căsătorie dintre Anne Hathaway şi Adam Shulman s-ar fi petrecut vineri seara. Nunta celor doi a fost una tradiţională evreiască.

Deşi actriţa a încercat să păstreze secretul în ceea ce priveşte căsătoria cu Adam Shulman, celebrul designer italian Valentino Garavani a dezvăluit săptămâna trecută faptul că el este acela care a creat rochia de mireasă pentru Hathaway.

Totuşi, Anne Hathaway a declarat recent că nu se va căsători înainte de 2013, pentru că este prea ocupată în acest an cu promovarea filmelor "Cavalerul negru: Legenda renaşte/ The Dark Knight Rises" şi "Les Miserables".

Actriţa şi iubitul ei, Adam Shulman, sunt împreună din 2008 şi s-au logodit în noiembrie 2011.

Actriţa americană Anne Hathaway a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba. În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi va putea fi văzută în curând pe marile ecrane în rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici