Anne Hathaway şi Adam Shulman au devenit părinţii unui băieţel: Micuţul va purta un nume clasic

Actriţa americană Anne Hathaway în vârstă de 33 de ani a dat naştere primului său fiu, pe care îl are cu soţul său, actorul Adam Shulman, pe 24 martie în Los Angeles, iar vestea cea mare a fost făcută publică joi, potrivit Daily Mail.

1467 afișări
Imaginea articolului Anne Hathaway şi Adam Shulman au devenit părinţii unui băieţel: Micuţul va purta un nume clasic

Anne Hathaway şi Adam Shulman au devenit părinţii unui băieţel: Micuţul va purta un nume clasic (Imagine AFP / Mediafax Foto)

Vestea cea mare a fost făcută publică joi. Fericitul cuplu a dezvăluit că a ales un nume clasic pentru copilul lor: Jonathan Rosebanks Shulman.

O sursă a eclarat pentru E! News: 'Bebeluşul este extrem de sănătos şi este înconjurat de prieteni şi de familia sa, în Los Angeles. Anne şi Adam sunt extrem de fericiţi că au devenit părinţi.' Naşterea micuţului a venit la doar o săptămână după ce bruneta a organizat o petrecere în cinstea copilului cu prietenii, în martie. Vedeta în vârstă de 33 de ani a invitat la acest eveniment mai multe prietene apropiate printre care şi soţia actorului Matthew McConaughey, Camila Alves.

O sursă a declarat cu privire la acea petrecere: 'Anne a fost printre primii oameni care au sosit la eveniment. Părea extrem de relaxată şi fericită să fie acolo. Au pălăvrăgit şi au râs toată după amiaza. De multe ori s-au auzit chicoteli şi aplauze pentru că toate doamnele se simţeau atât de bine.' Un alt apropiat al cuplului a declarat: 'Păreau extrem de emoţionaţi să înceapă petrecerea. La final, au ajutat la strângerea tuturor cadourilor. El a ajutat-o mult pe actriţă să cumpere cele necesare pentru bebeluş. Au făcut şi foarte multe comenzi online. Sunt extrem de fericiţi.'

Anne Hathaway a început să se întâlnească cu Adam în 2008. Aceştia s-au logodit în noiembrie 2011, fix la trei ani după ce a debutat povestea lor de dragoste. Cei doi s-au căsătorit într-o cermonie superbă care a avut loc pe coasta Californiei, în Big Sur pe 29 septembrie, 2012. La ceremonie, actriţa a purtat o rochie comandată la casa Valentino. Anunţul că actriţa este însărcinată a fost făcut în noiembrie 2015, la şapte ani după ce aceştia şi-au început relaţia romantică.

Cel mai recent rol al lui Anne Hathaway este din filmul "The Intern".

Aceasta a fost apreciată de critici şi de public pentru rolul din "Rachel se mărită/ Rachel Getting Married", de Jonathan Demme, pentru care a fost nominalizată, în 2009, la Oscar. Actriţa a jucat, de asemenea, în "Diavolul se îmbracă de la Prada" şi în "Brokeback Mountain". Actriţa a putut fi văzută pe marile ecrane în 2010 în filmul "Dragoste şi alte dependenţe/ Love and Other Drugs", în care joacă alături de Jake Gyllenhaal, dar şi în animaţia "Alice în Ţara Minunilor/ Alice in Wonderland", de Tim Burton, în care a jucat rolul Reginei Alba.

În 2011, actriţa a asigurat vocea personajului Jewel din animaţia de mare succes "Rio" şi a jucat rolul Fantine din filmul "Les Miserables", regizat de Tom Hooper, pentru care a primit un trofeu Oscar în 2013 pentru cea mai bună actriţă într-un rol secundar.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici