Annie Lennox a fost operată la coloana vertebrală (Video)

Cântăreaţa Annie Lennox, fosta solistă a formaţiei Eurythmics, se recuperează în urma unei operaţii la coloana vertebrală, la care a fost supusă săptămâna trecută, după ce s-a plâns de dureri, informează site-ul său oficial.

112 afișări
Imaginea articolului Annie Lennox a fost operată la coloana vertebrală (Video)

Annie Lennox a fost operată la coloana vertebrală (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Săptămâna trecută, Lennox se afla în Mexic, la o conferinţă despre maladia SIDA.

Cântăreaţa a fost nevoită, însă, să se întoarcă în Marea Britanie pentru că se simţea rău, la coborârea din avion, pe aeroportul din Londra, ea fiind transportată într-un scaun cu rotile.

"E un lucru nou! M-am simţit puţin ca Elizabeth Taylor", a declarat Lennox pe blogul său.

"O parte din planurile mele au fost amânate pentru că nu pot face foarte multe dacă nu pot merge cum trebuie", mai scrie cântăreaţa.

Chirurgii au operat-o pe Lennox la un spital londonez, la sfârşitul săptămânii trecute, pentru că unul dintre nervii coloanei vertebrale îi afecta mobilitatea piciorului stâng.

"Operaţia s-a desfăşurat conform planului şi Annie este în perioada de recuperare, acasă. Annie transmite mulţumirile şi aprecierea sa tuturor celor care i-au trimis mesaje de susţinere în ultimele zile", se arată pe site-ul oficial al artistei.

Cu toate acestea, operaţia o obligă pe Lennox să amâne lansarea albumului său retrospectiv până la începutul anului viitor, acesta fiind programat iniţial pentru jumătatea lunii septembrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici