Annie Lennox, Beckham şi Law, printre vedetele participante la un mare concert de Ziua Păcii

Annie Lennox, Corinne Bailey Rae, Chris Martin şi James Morrison fac parte dintre numeroasele vedete care vor participa la un mare concert, intitulat Peace One Day, organizat de Ziua Păcii, în septembrie, la Londra, informează bbc.co.uk.

2 afișări

"Noţiunea de pace este cu siguranţă ceva de interes comun pentru orice bărbat, femeie şi copil de pe planetă", a spus Lennox, pentru care acest concert va fi prima apariţie publică din 2007.

Jucătorul de fotbal David Beckhamşi actorul Jude Law vor contribui la acest eveniment cu mesaje înregistrate special, prin care vor promova pacea în lume.

ConcertulPeace One Dayva avea loc la Royal Albert Hall din Londra, pe 21 septembrie, dată recunoscută de Naţiunile Unite drept Ziua Păcii.

"Sunt încântată şi emoţionată să iau parte la acest proiect şi să ajut la concretizarea concertului Peace One Day", a mai spus Lennox. "Fără pace nu putem supravieţui", a adăugat fosta membră a duetului Eurythmics.

"Sunt foarte mândru să fac parte din acest proiect istoric. Este vorba de crearea unui moment anual de unitate globală. Va funcţiona numai dacă ne implicăm toţi şi este esenţial să o facem", a spus actorul britanic Jude Law.

Printre personalităţile care sprijină acest proiect se numără solistul trupei Coldplay, Chris Martin, producătorul emisiunii Pop Idol, Simon Fuller şi şeful companiei Virgin, miliardarul Richard Branson.

Biletele au fost puse deja în vânzare şi costă între 35 şi 75 de lire sterline (50 - 111 euro).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici