Anthony Hopkins se luptă cu forţele demonice într-un thriller SF

Actorul britanic Anthony Hopkins va interpreta rolul unui preot care se luptă cu forţele demonice în filmul "The Rite", un thriller SF bazat pe fapte reale.

82 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins se luptă cu forţele demonice într-un thriller SF

Anthony Hopkins se luptă cu forţele demonice într-un thriller SF (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acest proiect, realizat de New Line Cinema, prezintă povestea unui tânăr american deziluzionat, student la seminarul teologic, care decide să urmeze un curs de exorcizare la Vatican şi care îşi regăseşte credinţa în urma unor întâlniri cu forţele demonice.

Anthony Hopkins va interpreta rolul unui preot expert în ritualul exorcizării, ale cărui metode nu respectă întotdeauna tradiţiile.

Mikael Hafstrom va regiza acest proiect cinematografic, pe baza unui scenariu inspirat dintr-un roman scris de Matt Baglio.

Anthony Hopkins pare să prefere în ultima perioadă rolurile din acele filme în care se luptă cu forţe supranaturale.

Actorul poate fi văzut în recent lansatul "The Wolfman/ Omul-lup", în care vânează un vârcolac, şi urmează să participe la filmările pentru lungmetrajul "Thor", o versiunea filmată de Kenneth Branagh a unei cărţi de benzi desenate Marvel, inspirată din mitologia scandinavă, în care va interpreta rolul lui Odin, conducătorul din Asgard.

The Wolfman - Trailer de pe tare.ro

Anthony Hopkins a câştigat premiul Oscar pentru rolul din "Tăcerea mieilor" (1991).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici