Anthony Hopkins va interpreta rolul unui vrăjitor malefic în "Arabian Nights"

Actorul Anthony Hopkins va interpreta rolul unui vrăjitor malefic în "Arabian Nights", un film de aventuri inspirat din volumul "1001 de nopţi", în care apare şi tânărul actor australian Liam Hemsworth, iubitul cântăreţei Miley Cyrus.

37 afișări
Imaginea articolului Anthony Hopkins va interpreta rolul unui vrăjitor malefic în "Arabian Nights"

Anthony Hopkins va interpreta rolul unui vrăjitor malefic în "Arabian Nights" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Acţiunea filmului gravitează în jurul unui tânăr comandant, interpretat de Liam Hemsworth, care, după ce regele său este asasinat, îşi uneşte forţele cu Sinbad, Ali Baba şi cu Duhul din lampă pentru a o salva pe regina Sheherezada.

Anthony Hopkins va interpreta rolul Pharotu, un vrăjitor malefic care a ucis-o pe iubita lui Sinbad - o sirenă - şi doreşte să dobândească tot mai multe puteri.

Filmul va fi regizat de Chuck Russell, iar filmările vor debuta la sfârşitul acestei veri.

Anthony Hopkins este celebru mai ales pentru rolul unuia dintre cei mai de temuţi criminali din cinematografie, Hannibal Lecter, din thriller-ul "Tăcerea mieilor", pentru care a fost recompensat cu premiul Oscar.

Anthony Hopkins pare să prefere în ultima perioadă rolurile din filme în care se luptă cu forţe supranaturale. Actorul poate fi văzut în recent lansatul "The Wolfman/ Omul-lup", în care vânează un vârcolac, şi a încheiat recent filmările pentru lungmetrajul "Thor", o versiunea filmată de Kenneth Branagh a unei cărţi de benzi desenate marca Marvel, inspirată din mitologia scandinavă, în care va interpreta rolul lui Odin, conducătorul din Asgard. Următorul său proiect cinematografic este thrillerul SF "The Rite", care va fi filmat în Ungaria.

Australianul Liam Hemsworth şi Miley Cyrus pot fi văzuţi împreună pe marile ecrane în comedia romantică "Ultimul cântec/ The Last Song".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici