Antonio Banderas a vrut ca personajul său din filmul "Eroi de sacrificiu 3" să fie mai comic - VIDEO

Actorul spaniol Antonio Banderas a dezvăluit, într-un interviu recent, că i-a cerut lui Sylvester Stallone ca personajul pe care îl interpretează în filmul "Eroi de sacrificiu 3" să fie mai comic, actorul american declarându-se fericit să-i îndeplinească cerinţa.

267 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas a vrut ca personajul său din filmul "Eroi de sacrificiu 3" să fie mai comic - VIDEO

Antonio Banderas a vrut ca personajul său din filmul "Eroi de sacrificiu 3" să fie mai comic

Starul spaniol, în vârstă de 53 de ani, a relatat că a cerut ca personajul său din film să fie puţin modificat faţă de modul în care a fost descris iniţial şi să fie transformat în ceva mai comic, informează contactmusic.com.

Acesta a explicat: "Uite, nu am cerut asta pentru că nu iau astfel de filme în serios, dar acest film nu este «Misiuni periculoase/ The Hurt Locker». (...) Chiar şi când am văzut primul film din seria «Expendables» m-am gândit: «Mi-ar plăcea să fac parte din film, chiar dacă ar fi vorba să introduc un tip de comedie care nu este încă acolo»".

Antonio Banderas i-a prezentat ideea sa lui Sylvester Stallone, coscenaristului lungmetrajului, şi acesta din urmă i-a acordat imediat dreptul de a face modificările pe care le doreşte.

Într-un interviu acordat publicaţiei The Times, actorul spaniol a afirmat: "Aşadar, am făcut un pas, i-am spus apoi lui Sly, iar el a spus: «Poţi face ceea ce vrei, copilule»".

Din distribuţia peliculei, regizată de Patrick Hughes, fac parte Jason Statham, Antonio Banderas, Jet Li, Arnold Schwarzenegger, Dolph Lundgren, Kelsey Grammar, Terry Crews, Mel Gibson, Wesley Snipes şi Harrison Ford.

Recent, Antonio Banderas a apărut în filmul "Pielea în care trăiesc/ La piel que habito", de Pedro Almodovar. În ultimii ani, Antonio Banderas a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro", dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria "Shrek" şi din filmul "Motanul încălţat/ Puss in Boots".

Filmul "Eroi de sacrificiu 3/ The Expendables 3" va avea premiera pe marile ecrane din România pe 22 august.

Primele două filme din franciza cinematografică "Eroi de sacrificiu", o serie care a adus împreună pe marile ecrane mai multe staruri ale filmelor de acţiune din anii '80 şi '90, au obţinut împreună încasări de 579,8 milioane de dolari pe plan mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici