Antonio Banderas: Abuzul de droguri a făcut-o pe soţia mea să fie marginalizată la Hollywood

Actorul Antonio Bandesras este de părere că dependenţa de droguri a soţiei sale, actriţa Melanie Griffith, a făcut ca ea să fie marginalizată la Hollywood.

1424 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas: Abuzul de droguri a făcut-o pe soţia mea să fie marginalizată la Hollywood

Antonio Banderas (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa, în vârstă de 53 de ani, a devenit dependentă de medicamente analgezice, ceea ce a obligat-o să ia o pauză în cariera asa. După ce a făcut un tratament de dezintoxicare, Antonio Banderas spune că soţia sa nu a mai consumat niciun fel de medicamente, menţionând totuşi că lupta acesteia cu drogurile a avut un impact negativ asupra carierei sale şi asupra releţiei lor de cuplu informează femalefirst.co.uk.

"Noi am avut probleme şi ea a avut probleme pe care trebuia să le rezolve. A făcut asta şi acum lucrează iar eu sunt foarte fericit. Acum este în armonie cu ea însăşi, înţelege că are 53 de ani şi nu mai e o tânără foarte sexy, dar se simte bine aşa", a mai spus Banderas.

"Ea a fost dependentă de pastile. Asta era problema, dar a trecut total peste acest lucru. În ultimii trei ani a fost lucidă şi se simte minunat. A trebuit să rezolvăm problema şi din punct de vedere profesional. Eu am vorbit despre viaţa noastră personală, dar din punct de vedere profesional acesta este motivul din cauza căruia a dispărut. La Hollywood această problemă înseamnă ostracizare", a spus Banderas.

Totodată, Antonio Banderas s-a declarat mulţumit că Melanie Griffith lucrează din nou şi consideră că este o actriţă foarte talentată.

"Melanie este cea mai nepăsătoare persoană din mediul artistic atunci când vine vorba despre ce se spune despre ea. E o persoană autentică. Ea este mult mai bună decât mine, ca actriţă. Are ceva care este foarte dificil de obţinut, ceva cu care te naşti sau nu", a mai spus actorul.

Melanie Griffith a fost recompensată cu Globul de Aur şi nominalizată la Oscar pentru rolul din "O femeie face carieră/ Working Girl", peliculă în care a jucat alături de Harrison Ford. Actriţa a mai jucat în producţii precum "O viaţă ca-n filme/ Shining Through", cu Michael Douglas, "Lolita", "Niciodată nu e prea târziu/ Nobody's Fool", "Atracţie sălbatică/ Something Wild", iar în 2002 şi-a împrumutat vocea unui personaj din "Stuart Little 2".

Melanie Griffith şi Antonio Banderas sunt căsătoriţi din 1996. Cei doi au împreună o fiică, Stella del Carmen.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici