Antonio Banderas, în rol de detectiv, într-un film poliţist neo-noir

Actorul Antonio Banderas va juca în "The Big Bang", un thriller poliţist neo-noir, în care va interpreta rolul unui detectiv din Los Angeles angajat să descifreze mai multe enigme în deşertul nord-american, informează variety.com.

31 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas, în rol de detectiv, într-un film poliţist neo-noir

Antonio Banderas, în rol de detectiv, într-un film poliţist neo-noir

Regia acestui proiect cinematografic va fi asigurată de Tony Krantz, pe baza unui scenariu scris de Erik Jendresen.

Filmările vor debuta în luna septembrie, în localitatea Spokane din apropiere de Washington.

Antonio Banderas va interpreta rolul unui detectiv din Los Angeles, angajat să găsească o dansatoare de striptease dată dispărută. Investigaţia îl conduce în deşertul din New Mexico, unde va descoperi resturile unor cadavre şi va trebui să lupte cu un pugilist rus extrem de brutal, cu trei ofiţeri din poliţia oraşului Los Angeles şi cu un miliardar în vârstă care doreşte să perfecţioneze fizica nucleară prin efectuarea unor experimente asemănătoare Big Bang-ului.

Inclus de celebra revistă Empire în topul celor mai sexy 50 de actori din istoria cinematografiei şi posesor al unei stele pe celebrul Walk of Fame de la Hollywood, Antonio Banderas este cunoscut pentru roluri precum cele din filmele "Interviu cu un vampir", "Philadelphia", "Masca lui Zorro" şi "Păcat originar". De origine spaniolă, el este unul dintre actorii de top de la Hollywood.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici