Antonio Banderas, în rolul lui Fidel Castro, în filmul "Castro's Daughter"

Actorul spaniol Antonio Banderas este în discuţii pentru a juca rolul fostului preşedinte al Cubei Fidel Castro, în filmul "Castro's Daughter", de Michael Radford

324 afișări
Imaginea articolului Antonio Banderas, în rolul lui Fidel Castro, în filmul "Castro's Daughter"

Antonio Banderas, în rolul lui Fidel Castro, în filmul "Castro's Daughter" (Imagini: Mediafax Foto/AFP)

Filmul "Castro's Daughter" spune povestea Alinei Fernandez, fiica lui Fidel Castro şi a lui Naty Revuelta, care nu a fost de acord cu regimul impus de tatăl său şi a fugit din Cuba în anii '90, pretinzând că este turistă spaniolă, informează screendaily.com.

Se pare că Fernandez însăşi l-a propus pe Banderas pe lista actorilor cei mai potriviţi să joace rolul tatălui său. "Am fost o fană mare a lui Antonio, mulţi ani, şi sper să îl văd în rolul tatălui meu. Cred că are multă carismă şi cred că are tupeul să joace rolul acesta perfect. Sunt foarte emoţionată şi de faptul că se gândeşte la propunerea mea", a spus aceasta.

Alina Fernandez va fi supervizor al castingului filmului şi al procesului de producţie.

Filmările vor avea loc, cel mai probabil, în Puerto Rico, unde echipa va beneficia de facilităţi speciale.

Antonio Banderas a apărut recent în "Pielea în care trăiesc/ La piel que habito" de Pedro Almodovar.

În ultimii ani, Antonio Banderas, care este căsătorit cu actriţa americană Melanie Griffith, a jucat în special în producţii hollywoodiene, notabil fiind rolul pe care l-a făcut în "Masca lui Zorro", dar a bucurat şi copiii, împrumutându-şi vocea motanului aventurier din seria "Shrek" şi din filmul "Motanul încălţat/ Puss in Boots".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici