Anul Iepurelui, marcat de catastrofe şi epidemii

Anul Iepurelui din calendarul chinezesc care începe joi va fi marcat la început de o perioadă de catastrofe, printre care o epidemie devastatoare în Coreea de Nord, potrivit astrologilor din Hong Kong. Pentru cupluri, astrologii spună că anul e propice căsătoriilor, dar şi relaţiilor extraconjugale.

165 afișări
Imaginea articolului Anul Iepurelui, marcat de catastrofe şi epidemii

Anul Iepurelui, marcat de catastrofe şi epidemii

"În Anul Iepurelui se vor lega multe relaţii amoroase în afara drumurilor deja ştiute: relaţii între persoane de vârste foarte diferite, relaţii extraconjugale etc.", a declarat astrologul Anthony Cheng.

Însă lunile care urmează sunt, de asemenea, propice căsătoriei. "Mă aştept ca un număr mare de cupluri să facă acest pas", mai spune el.

"Celibatarii îşi vor găsi un partener, cei care au unul urmează să se căsătorească, iar cei care sunt căsătoriţi vor avea copii", prevede astrologul.

Ca şi colegii săi de breaslă, Anthony Cheng îşi bazează previziunile pe "stâlpii destinului", o metodă de calcul şi de interpretare a elementelor prezente la naşterea unei persoane. Metoda, bazată la rândul ei pe calendarul chinezesc, este una dintre cele mai răspândite mijloace de a prevedea viitorul printre chinezii din toată lumea.

Calendarul chinezesc este împărţit în cicluri de 60 de ani, ceea ce înseamnă că într-un an dat se vor regăsi evenimente similare celor care au avut loc în urmă cu 60 de ani.

În acest calendar, Iepurele ocupă cea de-a patra poziţie dintr-un ciclu de 12 animale. Anul Iepurelui începe pe 3 februarie 2011 şi se termină pe 22 ianuarie 2012.

În ceea ce priveşte politica, astrologii prevăd că preşedintele chinez Hu Jintao va avea noroc până în 2016, în timp ce preşedintele SUA, Barack Obama, care "doreşte să realizeze multe lucruri, dar sunt şanse mici să reuşească", va avea un an "mediocru", spune astrologul Peter So.

El mai prevede o epidemie gravă în Coreea de Nord, care va necesita ajutoare internaţionale.

Totodată, ţări precum SUA, Canada şi Taiwan vor suferi de pe urma unor "capricii climatice" şi catastrofe naturale, potrivit astrologului Alion Yeo. La rândul său, Cheng prevede catastrofe feroviare, incendii, prăbuşiri de clădiri şi de poduri, în India, Pakistan, Coreea şi în Africa şi un cutremur în Mongolia.

Pieţele financiare vor fi instabile, în special în lunile aprilie, iunie şi octombrie, iar investitorii ar trebui să dea dovadă de prudenţă, mai spun astrologii.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici