Apropo.ro lansează, în premieră, noul videoclip al Cristinei Spatar

Apropo.ro oferă utilizatorilor o nouă premieră muzicală: “Go High”, mult aşteptatul videoclip la filmarea căruia Cristina Spătar a purtat bijuterii în valoare de 800 000 de EUR.

254 afișări
Imaginea articolului Apropo.ro lansează, în premieră, noul videoclip al Cristinei Spatar

Apropo.ro lansează, în premieră, noul videoclip al Cristinei Spatar

Utilizatorii site-ului www.apropo.ro au ocazia să o vadă pe artistă într-un videoclip “hot” în care Cristina însăşi este cea care alege decorurile şi personajele pe care urmează să le joace.

Pe parcursul celor 16 ore de filmări, artista a schimbat nu mai putin de 7 ţinute şi 2 seturi de bijuterii şi a fost susţinută de Alin Ionescu, soţul cântareţei, care a fost alături de aceasta pe tot parcursul filmarilor, implicându-se activ în alegerea ţinutelor si accesorilor.

Într-o atmosferă care ne aminteşte de anii 60, artista a exersat posturi care ne duc cu gândul la Marilyn Monroe si la vestita sa rochie suflată in falduri de un ventilator. Look-ul fresh al Cristinei a fost realizat de Alexandru Abagiu, cel care s-a ocupat de machiajul cântareţei

Pe lângă videoclip, toţi cei interesaţi de muzica artistei pot vedea pe site-ul apropo.ro imagini inedite din culisele filmării videoclipului şi poze în exclusivitate de pe platoul de filmare. Acesta este al treilea videoclip al Cristinei de pe cel mai recent album al său, album ce va fi lansat în primăvara acestui an.

Lansarea în premieră a videoclipului “Go High” face parte din seria premierelor muzicale de pe apropo.ro la care au participat artişti precum Dana Nălbaru (care a lansat albumul Parfum şi videoclipul piesei “Tu”), Loredana care a lansat pe apropo.ro controversatul videoclip al piesei Tzuki si Anda Adam care a lansat videoclipul piesei „Sufletul Meu”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici