Arată Hannah Montana atât de bine precum pretinde? Tu ce părere ai? - FOTO

Vedeta serialului "Hannah Montana", Miley Cyrus, şi-a lăudat trupul pe Twitter, susţinând că îşi adoră "formele feminine". Actriţa a răspuns unor critici la adresa ei lansate pe site-ul de socializare, conform cărora s-ar fi îngrăşat, pierzând controlul corpului său.

4964 afișări
Imaginea articolului Arată Hannah Montana atât de bine precum pretinde? Tu ce părere ai? - FOTO

Arată Hannah Montana atât de bine precum pretinde? Tu ce părere ai? - FOTO (Imagine: Site oficial Miley Cyrus)

Miley Cyrus a afirmat chiar că se iubeşte, adresându-le un mesaj celor care au criticat-o: "Mă iubesc şi dacă aţi putea spune acelaşi lucru despre voi, nu aţi sta în faţa calculatorului, încercând să îi răniţi pe alţii".

VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII CU MILEY CYRUS

Fostul star al serialului "Hannah Montana", în vârstă de 18 ani, a declarat că vrea să fie privită acum ca o femeie: "Nu vreau să fiu prezentată ca o fată. Ador să fiu înfăţişată ca o femeie şi, credeţi-mă, doamnelor, bărbaţii nu ar dori altceva".

Ea a fost susţinută pe Twitter de prietena ei, Demi Lovato, care a recunoscut anterior că fostul star din "Hannah Montana" avea un regim alimentar nepotrivit. "Voi distruge pe oricine care te face grasă. Ai cele mai sexy forme. Le ador! Lucrează aceste forme pe care le ai", i-a scris cântăreaţa prietenei sale, conform Daily Mail. Ea a adăugat: "Te iubesc! Şi tu te iubeşti! Sunt atât de mândră de tine pentru ce ai postat".


Miley Cyrus are în prezent o relaţie cu actorul australian Liam Hemsworth.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici