Arctic Monkeys plănuieşte deja un al patrulea album

Membrii trupei Arctic Monkeys, care anul acesta au lansat albumul "Humbug", plănuiesc deja un al patrulea material discografic, informează New Musical Express.

8 afișări
Imaginea articolului Arctic Monkeys plănuieşte deja un al patrulea album

Arctic Monkeys plănuieşte deja un al patrulea album (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Matt Helders, bateristul trupei, a dezvăluit că el şi colegii săi au discutat deja despre înregistrarea următorului album - cu toate că ei plănuiesc să ia o pauză înainte de a se apuca de lucru la acesta.

Helders a declarat pentru BBC 6music că trupa, care în prezent se află în turneu în Marea Britanie, plănuieşte să selecteze potenţialele piese care ar putea fi incluse pe următorul album.

"Deja discutăm despre când vom reintra în studioul de înregistrări, însă încă mă simt bine în turneu", a spus Helders.

"Humbug", cel de-al treilea material discografic al trupei, a fost lansat în luna august.

Arctic Monkeys este o trupă britanică indie, formată în 2002, care îi are ca membri pe Alex Turner, Jamie Cook, Matt Helders şi Nick O'Malley.

Formaţia s-a bucurat de succes odată cu lansarea primului său single, "I Bet You Look Good on the Dancefloor", care a ajuns pe locul întâi în topul UK Singles.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici