Ariana Grande a divorţat oficial de Dalton Gomez: acord milionar între cei doi

Cântăreaţa va trebui să-i plătească fostului soţ 1,5 milioane de dolari.

2131 afișări
Imaginea articolului Ariana Grande a divorţat oficial de Dalton Gomez: acord milionar între cei doi

Ariana Grande a divorţat oficial de Dalton Gomez: acord milionar între cei doi

Ariana Grande a divorţat oficial de Dalton Gomez, deşi zvonurile despărţirii sunt vechi. Cântăreaţa în vârstă de 30 de ani a cerut separarea de soţul ei, în vârstă de 28 de ani, în urmă cu şase luni. Problema a fost rezolvată rapid, deoarece cuplul avea un acord prenupţial şi nu a avut copii în timpul cât au stat împreună.

În octombrie anul trecut, Ariana şi fostul ei soţ au semnat toate actele pentru divorţ, punând capăt unei căsnicii care a durat puţin peste doi ani. Cei doi s-au despărţit din cauza unor diferenţe considerate ireconciliabile.

Vedeta ar fi dat deja pagina, întâlnindu-se cu Ethan Slater care, la rândul său, ar fi cerut divorţul de soţie.

Conform CNN, Grande şi Gomez au decis să se despartă imediat după ce au trecut printr-o criză grea, în ianuarie 2023. La acel moment, ea se afla pe platourile de filmare ale filmului Wicked, versiunea cinematografică a emisiunii de la Broadway, în timp ce soţul ei era la Londra. Ariana l-a întâlnit pe Ethan Slater pe platourile de filmare.

În baza acordului semnat de ambii, Ariana Grande, fiind mai bogată, îi va plăti lui Dalton un cec de 1,25 milioane de dolari. După vânzarea casei din Los Angeles, vor împărţi suma câştigată la jumătate. Ariana va suporta şi cheltuielile judiciare, de 25.000 de dolari.

Cuplul s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii private, pe 15 mai 2021, după ce a început să se întâlnească în ianuarie 2020, apoi au trecut împreună peste perioada de pandemie şi de izolare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici