Ariana Grande divorţează de soţul său, Dalton Gomez, după doi ani de căsnicie

Vedeta pop, în vârstă de 30 de ani, a depus luni cererea de divorţ de agentul imobiliar, în vârstă de 28 de ani, iar Gomez a depus un răspuns imediat după aceea.

1014 afișări
Imaginea articolului Ariana Grande divorţează de soţul său, Dalton Gomez, după doi ani de căsnicie

Ariana Grande divorţează de soţul său, Dalton Gomez, după doi ani de căsnicie

Ariana Grande a depus o cerere de divorţ luni, la Los Angeles. Cântăreaţa a invocat "diferenţe ireconciliabile" ca motiv de despărţire. Avocatul specializat în dreptul familiei Laura Wasser o reprezintă pe Grande în procesul de divorţ. Cei doi s-au căsătorit în 2021.
 
"A fost ceva mic şi intim - mai puţin de 20 de persoane. Camera era plină de fericire şi de dragoste", a declarat atunci reprezentantul lui Grande pentru People despre ceremonia de nuntă. "Cuplul şi ambele familii nu puteau fi mai fericiţi".
 
Grande a împărtăşit mai târziu fotografii de la nunta lor, care a avut loc la casa lor din Montecito, pe pagina ei de Instagram.
 
Postarea a fost ştearsă de atunci, însă fotografiile au prezentat-o anterior pe Grande purtând o rochie de mireasă Vera Wang şi sărutându-l pe Gomez, care purta un costum Tom Ford.
 
Nunta lor din 2021 a venit la doi ani după logodna lui Grande cu comediantul Pete Davidson.
 
Grande şi Gomez, un agent imobiliar, au făcut publică pentru prima dată relaţia lor odată cu lansarea piesei "Stuck with U" din 2020, un cântec la care a colaborat cu Justin Bieber. Gomez a apărut în videoclipul melodiei. Ei şi-au anunţat logodna în acelaşi an.
 
Speculaţiile că cei doi nu mai sunt împreună au început în iulie, când cântăreaţa a fost văzută fără verigheta ei în timp ce participa la Wimbledon, relatează CNN.
 
Grande a postat ultima dată o fotografie cu Gomez pe reţelele sale de socializare în noiembrie, iar fostul cuplu şi-au ţinut relaţia în mare parte departe de lumina reflectoarelor.
 
Câştigătoarea premiului Grammy a fost ocupată cu filmările pentru adaptarea cinematografică a filmului "Wicked" la Londra, alături de Bailey, Cynthia Erivo, Jeff Goldblum, Michelle Yeoh şi Bowen Yang, înainte ca SAG-AFTRA să intre în grevă în iulie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici