Ariana Grande s-a măritat cu Dalton Gomez. Ceremonie intimă, cu mai puţin de 20 de persoane

  • Vedeta făcuse logodna cu iubitul său în decembrie anul trecut.
  • Cuplul este împreună de un an, relaţia fiind confirmată în mai 2020.
  • În iunie, Grande s-a pozat pe Instagram în timp ce Gomez o felicita cu un sărut pentru împlinirea vârstei de 27 de ani.
2838 afișări
Imaginea articolului Ariana Grande s-a măritat cu Dalton Gomez. Ceremonie intimă, cu mai puţin de 20 de persoane

Ariana Grande s-a măritat cu Dalton Gomez. Ceremonie intimă, cu mai puţin de 20 de persoane

Vedeta pop Ariana Grande este o femeie căsătorită, după ce i-a spus „Da” lui Dalton Gomez, partenerul său de peste un an. Vedeta pop, în vârstă de 27 de ani, a făcut pasul într-o ceremonie intimă, în casa sa din Montecito, California.

Un reprezentant al cuplului a confirmat că amorezii s-au căsătorit în faţa a mai puţin de 20 de persoane. „Cuplul şi ambele familii nu ar putea fi mai fericiţi", au declarat martori oculari prezenţi la eveniment.

Despre relaţia celor doi s-a vorbit prima oară la începutul anului trecut, după ce au fost văzuţi împreună în Los Angeles. S-au întâlnit când Gomez, un agent imobiliar, a ajutat-o pe Grande îşi căuta casă.

Relaţia lor a fost confirmată în luna mai, când Gomez a apărut în videoclipul muzical pentru Stuck With U, single-ul inspirat de Lockdown al lui Grande cu Justin Bieber.

În iunie, Grande a făcut fotografia oficială pe Instagram. S-a pozat când Gomez o săruta pe obraz, pentru a sărbători cei 27 de ani ai starului pop. Apoi, Ariana a marcat ziua de naştere a iubitului, în august, printr-o postare emoţionantă pe reţelele sociale.

Decembrie 2020 a adus veşti despre logodna cuplului, după mai puţin de un an de întâlniri.

La sfârşitul lunii octombrie, Grande a lansat cel de-al şaselea album, ''Positions'', care a urcat pe primele poziţii ale topurilor britanice şi americane.

Single-ul principal i-a adus de asemenea cântăreţei primul loc în topuri pe ambele maluri ale Atlanticului.

Cântăreaţa a mai fost logodită cu actorul american de comedie Pete Davidson, dar cei doi s-au despărţit în urmă cu doi ani.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici