Arma cu care a fost ucis Billy the Kid, vândută la licitaţie cu o sumă de două ori mai mare decât estimarea de dinainte de vânzare

  • Vineri, la Los Angeles, a fost vândută la o licitaţie arma cu care a fost împuşcat Billy the Kid pe 14 iulie 1881.
  • Arma a fost vândută pentru suma de 6.03 milioane de dolari, prin casa de licitaţii Bonhams.
  • Billy the Kid a fost un haiduc din vestul sălbatic american, dat în urmărire generală după ce a ucis 8 persoane. Şeriful Pat Garret l-a împuşcat după ce l-a urmărit timp de o lună.
837 afișări
Imaginea articolului Arma cu care a fost ucis Billy the Kid, vândută la licitaţie cu o sumă de două ori mai mare decât estimarea de dinainte de vânzare

Foto: Bonhams

Arma cu care a fost ucis Billy the Kid, haiducul din vestul sălbatic american, a fost vândută la licitaţie cu peste 6 milioane de dolari, relatează Reuters.
 
Licitaţia a avut loc vineri, la Los Angeles. Suma pentru care s-a vândut a fost de două ori mai mare decât estimarea făcută înaintea vânzării.
 
Specialiştii casei de licitaţii Bonhams au declarat că pistolul pe care l-a folosit şeriful Pat Garret pentru a-l împuşca pe Billy the Kid în 1881 a fost cumpărat de o persoană care a dorit să rămână anonimă.
 
Casa de licitaţie a declarat că preţul de 6.03 milioane de dolari reprezintă un record mondial pentru orice armă de foc vândută la licitaţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici