Armin Kupper, saxofonistul orchestră, reinventează muzica cu ajutorul unei conducte de gaze

  • Armin Kupper a inventat o nouă metodă de a cânta la saxofon
  • Artistul german se foloseşte de ecoul unei conducte de gaze, iar efectul este incredibil
  • Armin a lansat şi primele creaţii proprii şi are o mulţime de urmăritori pe YouTube
1038 afișări
Armin Kupper cântă la saxofon, iar în pandemie a făcut o descoperire ce ar putea revoluţiona lumea muzicii. Artistul din nordul Germaniei se foloseşte de ecoul unei conducte de gaze. Rezultatele sunt de-a dreptul incredibile. Până acum, Armin Kupper a compus mai multe melodii şi a strâns peste 60 de mii de urmăritori pe contul său de YouTube. "Nu eşti niciodată singur", este mesajul transmis de saxofonist, în aceste vremuri pline de incertitudini. 
 
Armin Kupper - artist:
 
”Cânt un sunet şi vine înapoi din conductă, schimbat. Poate că îmi răspunde, ne trage înăuntru şi afară şi aşa devine o melodie fără sfârşit. Este ceva infinit, pentru că niciodată muzica nu îşi spune ultimul cuvânt”.
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici