Armin van Buuren: Sunt încântat că sunt din nou în România. Show-ul din seara aceasta, o mare surpriză - FOTO

Armin van Buuren, care va prezenta şi în România cel mai mare show al său - "Armin Only Intense", sâmbătă, de la ora 20.00, la complexul Romexpo din Capitală, a declarat, într-o conferinţă de presă, că este "încântat" că se află din nou în ţara noastră, iar publicul va avea parte de o mare surpriză.

803 afișări
Imaginea articolului Armin van Buuren: Sunt încântat că sunt din nou în România. Show-ul din seara aceasta, o mare surpriză - FOTO

Armin van Buuren: Sunt încântat că sunt din nou în România. Show-ul din seara aceasta, o mare surpriză - FOTO (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

DJ-ul olandez Armin van Buuren, fratele său Eller van Buuren şi cântăreţul şi compozitorul britanic Richard Bedford au participat, sâmbătă, la o conferinţă de presă, pentru a vorbi despre show-ul "Armin Only Intense", pe care îl vor susţine, alături de alţi artişti, de la ora 20.00, la complexul Romexpo.

"Sunt foarte încântat că sunt din nou în România. Sunt mândru că show-ul din această seară este sold-out. Aici este una dintre cele mai bune audienţe din lume şi sunt foarte, foarte încântat. Acesta este un show pentru fanii mei, pentru cei care m-au urmărit de foarte mult timp şi sper să vă ofer o seară foarte specială", a declarat Armin van Buuren, precizând că este printre ultimele dăţi când va prezenta show-ul.

De asemenea, DJ-ul olandez a mai spus că "întregul show este o mare surpriză", fiind pregătit diferit, special pentru România.

"Cred că întregul show este o mare surpriză. Avem elemente noi, la fiecare show schimbăm câte ceva. Cred că unul dintre lucrurile care îmi plac la «Armin Only» este că muzica continuă, nu se opreşte timp de şase ore şi tot timpul se întâmplă lucuri. Cred că, mai ales pentru cei care nu au văzut show-ul încă, o să fie o noapte grozavă", a spus Armin van Buuren.

Show-ul va fi prezentat pe trei scene, pentru şase ore, la complexul Romexpo din Capitală. Cu niciun DJ în warm-up, dar cu o echipă de 20 de artişti, inclusiv muzicieni, cântăreţi şi dansatori, Armin van Buuren se va asigura că publicul va fi martor la un spectacol inedit.

Acest show a fost prezentat în jurul lumii în ultimul an şi s-a bucurat de succes. Aproape toate evenimentele au fost sold-out.

Mai multe informaţii despre acest eveniment se pot găsi pe pagina oficială de Facebook: Armin Only Intense - Romania.

Armin van Buuren, născut pe 25 decembrie 1976, este un nume important pe scena trance, atât ca DJ, cât şi ca producător. Interesul său pentru muzica electronică a apărut încă din copilărie.

Primul său hit a fost "Blue fear", lansat în 1995, de casa Cyber Records. De atunci, muzicianul olandez a lansat numeroase piese care s-au remarcat în clasamentele muzicale internaţionale. În plus, Armin van Buuren a colaborat cu Tiesto pentru proiectele "Major League" şi "Alibi" şi a produs piesa "Exhale" alături de Ferry Corsten.

Armin van Buuren este singurul DJ care a ocupat de cinci ori - un record - primul loc în topul celor mai buni DJ-i din lume alcătuit de revista DJ Mag - între anii 2007-2010 şi, din nou, în 2012.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici