Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugală: Este cel mai stupid lucru pe care l-am făcut

Actorul Arnold Schwarzenegger consideră că aventura sa extraconjugală, din care a rezultat un copil şi care a dus la despărţirea de soţia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a făcut vreodată.

1098 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger, despre aventura sa extraconjugală: Este cel mai stupid lucru pe care l-am făcut

Arnold Schwarzenegger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Arnold Schwarzenegger a declarat că regretă că a avut o aventură extraconjugală cu menajera sa, spunând că este "cel mai stupid lucru" pe care l-a făcut,  potrivit dailymail.co.uk.

Totodată, actorul în vârstă de 65 de ani a admis că le-a provocat "o durere extraordinară" soţiei sale, Maria Shriver, şi copiilor lor.

Starul face aceste afirmaţii într-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat şi care urmează să fie difuzat duminică, în Statele Unite ale Americii. Acesta este primul său interviu de la scandalul care a dus anul trecut la divorţul său de Maria Shriver.

Starul francizei "Terminator" şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai 2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 21 de ani, Patrick, în vârstă de 19 ani, şi Christopher, în vârstă de 15 ani.

În prezent, Arnold Schwarzenegger este în plină campanie de promovare a autobiografiei sale, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

Deşi Arnold Schwarzenegger spune că Maria Shriver nu a citit întreaga lui poveste din volumul autobiografic, fosta lui soţie îi doreşte tot binele. "Cred că Maria îmi doreşte binele în tot ce fac", a adăugat Schwarzenegger.

Totuşi, în ciuda faptului că şi-a recunoscut aventura extraconjugală, Arnold nu şi-a cerut scuze în mod clar.

Pe lângă detalii despre despărţirea de soţia sa, actorul din franciza "Terminator" prezintă în volumul său autobiografic informaţii din perioada în care era culturist profesionist, actor, iar apoi guvernator al statului California.

Actorul a finalizat volumul "Total Recall: My Unbelievably True Life Story" după ce a încheiat filmările pentru "The Expendables 2", un lungmetraj de acţiune în care joacă din nou alături de Sylvester Stallone şi care a fost lansat în acest an.

Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la meseria de actor în timpul mandatului său de guvernator al Californiei, anunţase în 2011 că îşi va relua cariera. Schwarzenegger a declarat, în luna februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici