Arnold Schwarzenegger face noi DEZVĂLUIRI: Ce a recunoscut fostul guvernator în autobiografia sa

Actorul Arnold Schwarzenegger a confirmat că a avut o aventură cu actriţa Brigitte Nielsen în timp ce era implicat într-o relaţie cu Maria Shriver, care ulterior i-a devenit soţie.

730 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger face noi DEZVĂLUIRI: Ce a recunoscut fostul guvernator în autobiografia sa

Arnold Schwarzenegger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Actriţa daneză Brigitte Nielsen a fost cea care a dezvăluit aventura cu Arnold Schwarzenegger într-un volum autobiografic, pe care l-a lansat anul trecut, potrivit dailymail.co.uk.

Acum, Arnold Schwarzenegger a confirmat la rândul său faptul că a înşelat-o cu actriţa Brigitte Nielsen pe Maria Shriver, care atunci îi era iubită şi care ulterior i-a devenit soţie. În prezent, Shriver şi Arnold sunt divorţaţi.

Arnold Schwarzenegger face această dezvăluire în autobiografia sa, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

În volumul său autobiografic, starul în vârstă de 65 de ani spune că a avut o relaţie pasională cu Brigitte Nielsen în perioada în care filmau pentru pelicula "Red Sonja", în 1985.

La vremea respectivă, Arnold avea o relaţie şi locuia deja cu Maria Shriver, cu care s-a căsătorit un an mai târziu.

Între timp, în 1985, Brigitte Nielsen s-a căsătorit cu Sylvester Stallone, un star al filmelor de acţiune şi unul dintre prietenii lui Schwarzenegger.

În cartea sa intitulată "You Only Get One Life", Brigitte Nielsen a pretins că nu a ştiut, în momentul aventurii sale cu Arnold Schwarzenegger, că acesta era implicat într-o relaţie cu o altă femeie.

În prezent, Arnold Schwarzenegger este în plină campanie de promovare a autobiografiei sale, un volum de memorii intitulat "Total Recall: My Unbelievably True Life Story".

Astfel, într-un clip de promovare a unui interviu televizat pe care l-a acordat şi care urmează să fie difuzat duminică, în Statele Unite ale Americii, Arnold Schwarzenegger spune că aventura sa extraconjugală, din care a rezultat un copil şi care a dus la despărţirea de soţia lui, Maria Shriver, este cel mai stupid lucru pe care l-a făcut vreodată.

Totodată, actorul în vârstă de 65 de ani a admis că le-a provocat "o durere extraordinară" soţiei sale, Maria Shriver, şi copiilor lor.

Starul francizei "Terminator" şi Maria Shriver s-au despărţit în luna mai 2011, după o căsnicie care a durat 25 de ani. Maria Shriver a depus actele de divorţ pe 1 iulie 2011, după ce a aflat că soţul ei este tatăl copilului născut în urmă cu peste 10 ani de o fostă menajeră a cuplului.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 21 de ani, Patrick, în vârstă de 19 ani, şi Christopher, în vârstă de 15 ani.

Daneza Brigitte Nielsen, născută pe 15 iulie 1963, este un fost model de succes din anii 1980, care s-a remarcat şi în câteva filme cu succes la public, precum "Red Sonja" şi "Rocky IV". Nielsen este cunoscută şi datorită căsătoriei ei cu Sylvester Stallone, al doilea dintre cei cinci soţi ai ei, cu care a fost măritată în perioada 1985 - 1987.

În ultimii ani, Brigitte Nielsen şi-a construit o carieră în domeniul reality show-urilor de televiziune, apărând în versiunea daneză a emisiunii "Big Brother VIP", în show-ul britanic "Celebrity Big Brother" şi în emisiunea americană "Celebrity Rehab with Dr. Drew".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici