Arnold Schwarzenegger îşi amână revenirea pe marile ecrane

Arnold Schwarzenegger, care a anunţat în această săptămână că este tatăl copilului unei foste angajate a familiei sale, a decis să îşi amâne pentru o vreme revenirea pe marile ecrane, pentru a-şi rezolva mai întâi problemele familiale, a anunţat, joi, unul dintre avocaţii starului.

197 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger îşi amână revenirea pe marile ecrane

Arnold Schwarzenegger îşi amână revenirea pe marile ecrane (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Fostul guvernator al statului american California le-a cerut agenţilor şi impresarilor săi să oprească pentru o perioadă planurile de relansare a carierei sale, "până la primirea unor noi ordine", a explicat Patrick Knapp, avocatul lui Schwarzenegger.

Marţi, Arnold Schwarzenegger a anunţat că este tatăl unui copil, "născut în urmă cu peste un deceniu", a cărui mamă este o fostă angajată a familiei Schwarzenegger. Totodată, actorul a precizat că acesta a fost motivul pentru care soţia lui, Maria Shriver, l-a părăsit, după o căsnicie de peste 25 de ani.

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver, membră a celebrei familii Kennedy, au anunţat săptămâna trecută că s-au despărţit, la patru luni după ce Schwarzenegger şi-a încheiat al doilea mandat în calitate de guvernator al statului California.

Maria Shriver a părăsit reşedinţa cuplului, care locuieşte în cartierul Brentwood, la începutul anului, după ce soţul ei a informat-o despre existenţa acelui copil nelegitim.

După anunţul despărţirii lor, cei doi soţi au oferit presei americane două imagini diferite asupra căsniciei lor, dar şi asupra intenţiilor lor de viitor.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 63 de ani, a sugerat faptul că despărţirea este temporară şi că cei doi soţi depun eforturi pentru a ajunge la o împăcare. "Ne iubim în continuare foarte mult", a declarat fostul guvernator cu ocazia unei apariţii, săptămâna trecută, la Skirball Cultural Center din Los Angeles. "Suntem foarte norocoşi că avem patru copii extraordinari şi luăm lucrurile pe rând, zi de zi", a mai spus acesta.

Prietenii Mariei Shriver, în vârstă de 55 de ani, au oferit o imagine mult mai întunecată a căsătoriei celor doi, spunând că Maria a fost nefericită în căsnicie timp de mulţi ani, însă nu a făcut nimic decât după moartea părinţilor ei şi după ce soţul ei şi-a încheiat mandatul de guvernator. Tatăl ei, Sargent Shriver, a murit pe 18 ianuarie, la un an şi jumătate de la moartea mamei ei, Eunice Kennedy Shriver.

Deşi câţiva prieteni ai cuplului au spus la un moment dat că există probleme în căsnicia lor, încă din timpul mandatului lui Schwarzenegger, toate tensiunile din acest mariaj au fost ţinute departe de ochii publicului. Arnold şi Maria au împreună patru copii, ale căror vârste sunt cuprinse în intervalul 13-21 de ani.

Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşi va relua cariera.

Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat recent că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

Luna trecută, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg practic indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici