Arnold Schwarzenegger nu vrea să plătească pensie alimentară soţiei sale

Actorul Arnold Schwarzenegger a respins cererea prin care soţia lui, Maria Shriver, solicita plata unei pensii alimentare după pronunţarea divorţului, potrivit unor documente oficiale făcute publice, joi.

322 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger nu vrea să plătească pensie alimentară soţiei sale

Actorul Arnold Schwarzenegger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Documentele completate de starul hollywoodian, publicate de site-ul TMZ.com, arată faptul că Bob Kaufman, avocatul fostului guvernator al statului California, nu a bifat rubricile destinate pensiei alimentare.

Potrivit aceleiaşi surse, eroul francizei "Terminator", care a anunţat că îşi amână revenirea pe marile ecrane, în mai, după ce a mărturisit că este tatăl unui copil conceput cu una dintre angajatele familiei Schwarzenegger, încearcă să obţină custodia comună a celor doi fii pe care îi are cu actuala lui soţie - Patrick, în vârstă de 17 ani, şi Christopher, în vârstă de 13 ani.

Maria Shriver, în vârstă de 55 de ani, nepoată a fostului preşedinte american John F. Kennedy, a cerut divorţul în urmă cu trei săptămâni, invocând "divergenţe ireconciliabile" cu soţul ei, pe care l-a cunoscut în 1977 şi cu care s-a căsătorit în 1986.

Fiind unul dintre cuplurile celebre din viaţa publică americană, dar cu o relaţie pusă sub semnul întrebării din cauza orientărilor lor politice - un republican puternic şi o democrată convinsă -, cei doi au avut de suportat speculaţii făcute de-a lungul anilor privind presupuse relaţii extraconjugale şi comportament sexual nepotrivit asociate starului hollywoodian.

Actorul, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator, anunţase recent că îşi va relua cariera.

Schwarzenegger a declarat, în luna februarie, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici