Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public alături de noua sa iubită

Actorul Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public cu noua sa iubită, Heather Milligan, cu care ar avea o relaţie încă din februarie, potrivit presei americane, informează contactmusic.com.

1037 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger s-a afişat în public alături de noua sa iubită

Actorul Arnold Schwarzenegger (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Starul francizei "Terminator" şi noua sa iubită au fost fotografiaţi de paparazzi în timp ce se sărutau pasional, după o cină romantică, la Los Angeles.

Arnold Schwarzenegger, în vârstă de 66 de ani, care s-a despărţit de Maria Shriver în 2011, după o căsnicie de 25 de ani, a invitat-o pe Heather Milligan, o terapeută în vârstă de 38 de ani, la o cină romantică în restaurantul Fig din Hotelul Fairmont din Santa Monica, California. Cei doi au fost fotografiaţi în timp ce se sărutau pasional după cină, înainte de a-şi lua la revedere.

Potrivit unei surse citate de site-ul TMZ.com, Schwarzenegger şi Milligan au sosit şi au plecat de la acea întâlnire separat.

Zvonurile despre relaţia lor au apărut în luna februarie, iar o sursă a declarat că starul american era îndrăgostit de Heather Milligan, în ciuda unor informaţii recente care sugerau faptul că Arnold încearcă să se împace cu Maria Shriver.

Căsnicia dintre Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver s-a destrămat după ce presa americană a aflat că renumitul actor este tatăl unui băiat, Joseph, în vârstă de 15 ani, conceput în secret cu menajera familiei sale, Mildred Baena.

În ciuda despărţirii, Arnold spune că are o relaţie bună cu Maria Shriver: "Ţinând cont de circumstanţe, trecând printr-un divorţ, pot să zic că am o relaţie minunată cu soţia mea. Nu există certuri, vorbim tot timpul la telefon şi ne creştem copiii împreună. Suntem părinţi responsabili şi ştim deja că singura metodă pentru a face ca lucrurile să meargă este ca noi doi să colaborăm. Noi facem acest lucru şi totul merge cu adevărat bine".

Arnold Schwarzenegger şi Maria Shriver au împreună patru copii ai lor: Katherine, în vârstă de 22 de ani, Christina, în vârstă de 21 de ani, Patrick, în vârstă de 19 ani, şi Christopher, în vârstă de 15 ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici