Arnold Schwarzenegger: Ultimul "Terminator" a fost îngrozitor

Actorul Arnold Schwarzenegger a criticat cel mai recent film din franciza "Terminator", intitulat "Terminator - Salvarea", din 2009, declarând că acel lungmetraj a fost "îngrozitor".

814 afișări
Imaginea articolului Arnold Schwarzenegger: Ultimul "Terminator" a fost îngrozitor

Arnold Schwarzenegger: Ultimul "Terminator" a fost îngrozitor

Arnold Schwarzenegger, fost guvernator al statului California, nu a jucat în "Terminator - Salvarea" şi consideră că acel lungmetraj "a pierdut trenul", informează dailymail.co.uk.

Filmul din 2009 i-a avut în rolurile principale pe Christian Bale şi Sam Worthington şi a fost singura peliculă din franciza "Terminator" în care nu a jucat Schwarzenegger.

"Nu este ca şi cum nu ar fi încercat. Ei chiar au încercat din răsputeri, toţi actorii şi tot restul. Însă (filmul) a pierdut trenul", a spus starul în vârstă de 63 de ani, pentru site-ul Collider.com.

Schwarzenegger a făcut aceste comentarii după ce a fost întrebat de jurnalişti dacă vrea să îşi reia rolul care l-a făcut celebru, cel de robot trimis din viitor.

"Sunt deschis în faţa acestei idei, dar numai dacă va fi un film ca «True Lies» şi «Terminator» - un «Terminator» bine făcut, pentru că ultimul a fost îngrozitor", a precizat starul.

Actorul Arnold Schwarzenegger, care a renunţat la această meserie în timpul mandatului său de guvernator al statului California, a anunţat în 2011 că îşi va relua cariera artistică. Schwarzenegger a declarat, în februarie 2011, că se simte pregătit să joace din nou în filme şi a anunţat că va participa la realizarea unui serial de televiziune şi a unui volum de benzi desenate, ambele inspirate de celebra lui poreclă din lumea politică, "The Governator".

În aprilie 2011, o sursă a declarat pentru agenţia de presă Reuters că Arnold Schwarzenegger are toate şansele să joace într-un nou film din franciza "Terminator", în care îşi va relua rolul care l-a făcut celebru, cel al unui cyborg indestructibil trimis din viitor. Revenirea pe marile ecrane a fostului campion de culturism a fost însă amânată pentru câteva luni din cauza problemelor acestuia din viaţa de familie, care au fost expuse pe larg în presa americană.

Astfel, Arnold Schwarzenegger va juca într-o continuare a comediei "Gemenii/ Twins" alături de Danny De Vito, care se va intitula "Triplets". Starul a încheiat recent filmările pentru "The Expendables 2", cu Sylvester Stallone, şi cele pentru pelicula "The Last Stand". Potrivit presei americane, Schwarzenegger urmează să filmeze în curând pentru alte două pelicule: "Unknown Soldier" şi "The Tomb".

Filmul "Terminator - Salvarea" a avut încasări de 371,3 milioane de dolari pe plan internaţional, cu mult sub încasările obţinute de cele două continuări ale filmului original din 1984. "Terminator 2: Ziua Judecăţii" (1991) a generat încasări de 520 de milioane de dolari, iar "Terminatorul 3: Supremaţia Roboţilor" (2003) a avut încasări de 433,3 milioane de dolari.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici