Ascultă aici noul single al lui Michael Jackson

This Is It", prima piesă care apare pe piaţă după moartea lui Michael Jackson, a fost lansată luni, pe site-ul oficial al regretatului artist şi la posturile de radio, informează bbc.co.uk.

86 afișări
Imaginea articolului Ascultă aici noul single al lui Michael Jackson

Ascultă aici noul single al lui Michael Jackson (Imagine: Mediafax FotoAFP)

Foarte puţine informaţii au fost dezvăluite despre această piesă, înainte de lansarea ei oficială.

Cântecul se bucură de backing vocals realizat de fraţii lui Michael Jackson, însă nu se ştie dacă aceştia l-au înregistrat înainte sau după decesul starului, în luna iunie.

Cântecul a fost lansat pe site-ul oficial al artistului, la posturile de radio şi va fi singura piesă originală de pe un dublu CD ce va apărea pe piaţă în curând.

La ora difuzării acestor informaţii, nu se cunoaşte momentul în care acest cântec a fost compus şi înregistrat şi nici cine a colaborat la realizarea sa. Casa de discuri şi societarea care administrează averea starului au refuzat să ofere alte detalii.

Piesa a fost postată pe site-ul oficial al regretatului "rege al muzicii pop" (michaeljackson.com), luni, la ora 04.00 GMT, şi trimis spre difuzare posturilor de radio şi altor companii media.

Fanii vor putea să îl asculte şi pe albumul cu acelaşi titlu, ce va fi lansat pe 26 octombrie.

Presa internaţională consideră că acest cântec este doar primul dintr-o serie de multe alte piese noi semnate de Michael Jackson care vor fi lansate în viitor. Înainte de moartea sa din luna iunie, starul a colaborat cu nume sonore din muzica actuală, precum Akon sau Will.i.am. Specialiştii se aşteaptă ca noul cântec să fie disponibil contracost, începând de luni, de pe site-urile retailerilor specializaţi, precum iTunes.

Site-ul oficial al starului descrie această piesă ca fiind "un single nou-nouţ", care va fi "lansat" pe 12 octombrie.

Însă un purtător de cuvânt a precizat că termenul "lansat" se referă la distribuirea piesei către posturile de radio şi celelalte companii media.

Cântecul are acelaşi titlu cu numele dat de presa internaţională seriei de 50 de concerte pe care Michael Jackson ar fi trebuit să le susţină la Londra, la O2 Arena, începând din 13 iulie.

Noul cântec va apare şi pe coloana sonoră a filmului purtând acelaşi titlu - "This It It" - care conţine înregistrări video de la repetiţiile starului pentru concertele londoneze, ce va fi lansat pe marile ecrane pe 28 octombrie.

Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie, în Los Angeles, la vârsta de 50 de ani, în urma unei supradoze de medicamente. Poliţia americană a calificat moartea sa drept "omucidere".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici