Ascultă aici noul single Hi-Q vs Gică Petrescu

Trupa Hi-Q a lansat un nou single, "Amanta (Să dansaţi, să vă distraţi)", care cuprinde fragmente din melodia "Veniţi la dans" a lui Gică Petrescu, în memoria căruia artiştii vor face o petrecere tematică, pe 2 aprilie.

82 afișări
Imaginea articolului Ascultă aici noul single Hi-Q vs Gică Petrescu

Hi-Q a lansat un nou single, un charleston cu vocea lui Gică Petrescu (Imagine: Victor Ciupuliga/Mediafax Foto)

Noul single "Amanta (Să dansaţi, să vă distraţi)" a fost lansat online, joi seara.

"Visez de mult timp să-mi exprim respectul pentru cel care a fost poate cel mai mare interpret român al secolului trecut! Un exemplu de eleganţă, bucurie de viaţă şi respect. Din păcate în ultimii ani românii au uitat să-l respecte pe maestru Gică cât timp a fost în viaţă şi mai ales după ce a plecat dintre noi...", spune Florin Grozea.

În plus, Mihai Sturzu spune: "Vom organiza o petrecere dedicată maestrului Gică Petrescu cu ocazia zilei lui de naştere - 2 aprilie. Cu vin bun, zâmbete şi eleganţă, aşa cum îi plăcea atât de mult".

Cântăreaţa Dana Nălbaru a revenit în trupa Hi-Q la sfârşitul lunii octombrie 2010, la şapte ani după ce ea şi cei doi colegi ai săi, Mihai Sturzu şi Florin Grozea, au decis să o ia pe drumuri diferite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici