ASCULTĂ SMART RADIO | Billie Eilish o laudă pe Greta Thunberg: Deschizătoare de drumuri

Billie Eilish o laudă pe Greta Thunberg: E o deschizătoare de drumuri, arată Smart Radio care păstrează un loc special pentru muzica tinerei americance în playlistul zilei.

92 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Billie Eilish o laudă pe Greta Thunberg: Deschizătoare de drumuri

Billie Eilish o laudă pe Greta Thunberg: Deschizătoare de drumuri

Cântăreaţa Billie Eilish nu s-a ferit să afirme că ”Greta Thunberg deschide calea. Să sperăm că persoanele mai în vârstă încep să ne asculte, ca să nu murim cu toţii ”

”Persoanele în vârstă vor muri şi nu le pasă cu adevărat dacă murim şi noi, dar noi nu încă nu ce dorim să murim”, a spus Eilish.

Eilish a atras atenţia şi în luna noiembrie, când a urcat pe scena de la American Music Awards cu un tricou pe care era scris mesajul „No Music On a Dead Planet” (Nicio muzică pe o planetă moartă), slogan adoptat de Music Declares Emergency, un grup de artişti care încearcă să atragă atenţia asupra schimbărilor climatice.

În grup mai sunt implicaţi şi Radiohead, The 1975, The xx, Robyn, Savages şi Massive Attack.

Eilish a vorbit pentru NME despre noul său album dar şi despre Greta Thunberg.

"Ea face ce are de făcut şi sunt onorată să fiu comparată cu ea", arată Eilish.

”Mereu văd comentarii de genul «Panarama asta de artist spune lucruri aiurea şi pe urmă călătoreşte cu avionul». Vrei să tac şi să nu spun nimin? Poate fac ceva ce nu poate fi imitat, Poate nu sunt o persoană perfectă cum sunt multe altele, dar sunt destule lucruri pe care nu am cum să le schimb.

„Aşadar, din cauza acelora, vreau să-i dau cuvânt altor oameni. Vreau să fac cât pot şi vreau ca alţi oameni să facă cât pot. ” Billie Eilish s-a născut în 2001 şi a început să fie cunoscută în 2016, când a lansat piesa ”Ocean Eyes”. A debutat cu un EP, ”Don't Smile at Me” (2017). Primul ei album, ”When We Fall Asleep, Where Do We Go?” a intrat pe primele locuri în topul Billboard 200 devenind albumul anului cu cele mai bune performanţe în Statele Unite. Discul a inclus piesele de succes "When the Party's Over", "Bury a Friend", "Wish You Were Gay" şi "Bad Guy", ultima devenind primul single al artistei ajuns pe primul loc al topului american. Cântăreaţa, care miercuri împlineşte 18 ani, a primit şase nominalizări pentru premiile Grammy din 2020.

Piesele interpretate americancă se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici