Ascultă SMART RADIO | Duffy a dezvăluit că a fost „drogată, violată şi ţinută captivă”. Mesajul publicat de cântăreaţa galeză pe Instagram

  • Duffy a dezvăluit că a fost „drogată, violată şi ţinută captivă timp de mai multe zile”, informează BBC.
  • Anunţul a fost făcut pe contul de Instagram al vedetei.
  • Cântăreaţa galeză a câştigat mai multe premii Brit şi un Grammy de-a lungul carierei sale.
6973 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Duffy a dezvăluit că a fost „drogată, violată şi ţinută captivă”. Mesajul publicat de cântăreaţa galeză pe Instagram

Sursa foto: Hepta.ro

Vedeta, în vârstă de 35 de ani, a publicat un mesaj pe reţeaua de socializare Instagram, în care a povestit că a avut nevoie de „mult timp” pentru a se recupera.

Cântăreaţa, care a avut, în 2008, un single pe primul loc în topurile din Marea Britanie, le-a scris celor peste 80.000 de urmăritori ai săi că „acesta este adevărul şi credeţi-mă vă rog că acum sunt bine şi în siguranţă”.

„Nici nu vă puteţi imagina de câte ori m-am gândit să scriu aceste rânduri. Am fost violată, drogată şi ţinută captivă timp de mai multe zile”, a scris Duffy pe Instagram.

Cântăreaţa galeză a câştigat trei premii Brit şi un Grammy după succesul albumului de debut „Rockferry”.

„Nu pot explica. Mulţi dintre voi se întreabă ce s-a întâmplat cu mine, unde am dispărut şi de ce. Un jurnalist m-a contactat, a dat de mine şi i-am spus totul vara trecută. A fost bun cu mine şi m-am simţit atât de bine să pot vorbi în sfârşit despre asta”, a mai adăugat vedeta în postare.

Duffy, al cărei nume real este Aimee Anne Duffy, a urcat pe primul loc în topurile muzicale din 12 ţări cu „Mercy”, acesta fiind al treilea cel mai bine vândut single din Marea Britanie în 2008, cu peste 500.000 de exemplare vândute.

Cântăreaţa s-a bucurat apoi de un succes uriaş cu albumul de debut „Rockferry”, acesta devenind cel mai bine vândut material discografic din Marea Britanie în acel an.

Ascultă SMART RADIO: https://www.smartradio.ro/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici