ASCULTĂ SMART RADIO | Întreaga discografie Radiohead este disponibilă pe internet

Întreaga discografie Radiohead a fost încărcată pe internet şi este disponibilă pe contul oficial al trupei de pe platforma Youtube, arată Smart Radio, care păstrează un loc special în playlistul zilei pentru muzica formaţiei britanice.

63 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Întreaga discografie Radiohead este disponibilă pe internet

ASCULTĂ SMART RADIO | Întreaga discografie Radiohead este disponibilă pe internet

Piesele Radiohead au apărut pe platforma Youtube la câteva zile după ce revista Billboard a anunţat că va ţine cont şi de redările melodiilor pe cunoscutul site pentru a stabili clasamentele periodice.

Albumele Radiohead, de la materialul din 1993, ”Pablo Honey”, cu care trupa a debutat, până la ”A Moon Shaped Pool”, din 2016, piesele sunt publicate pe contul oficial al formaţiei.

Thom Yorke şi Beyoncé se numără printre artiştii aflaţi pe lista lungă a nominalizărilor pentru Cea mai bună melodie de la a 92-a ediţie a Premiilor Academiei Americane.

Din formaţie mai fac parte Thom Yorke, Jonny Greenwood, Ed O'Brien, Colin Greenwood şi Phil Selway. De-a lungul carierei, trupa Radiohead a vândut peste 30 de milioane de albume şi a primit numeroase trofee importante, inclusiv trei premii Grammy şi şapte NME Awards.

Piesele trupei Radiohead se regăsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici