Ascultă Smart Radio | Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate

Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate, ”Channel Kindness”, arată Smart On Trend, păstrând un loc special în playlist pentru muzica artistei.

164 afișări
Imaginea articolului Ascultă Smart Radio | Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate

Ascultă Smart Radio | Lady Gaga pregăteşte o antologie de povestiri despre bunătate

Cântăreaţa şi-a propus să adune poveşti motivaţionale scrise de tineri pentru volumul ”Channel Kindness: Stories of Kindness and Community” (Canalul bunătate: Poveşti cu bunătate şi comunitate).

Potrivit prezentării oficiale, ”poveştile din «Canalul bunătate» privesc un tânăr scriitor care descoperă puterea iubirii de sine după ce e hărţuit la şcoală, o persoană care declanşează o mişcare pentru anularea reflexului de stigmatizare asociat afecţiunilor mentale şi încă un om care a creat spaţii sigure pentru tinerii din comunitatea LGBTQ”.

Volumul va fi publicat prin fundaţia artistei, Born This Way, şi va fi lansată pe 22 septembrie.

Gaga a şi-a prezentat proiectul pentru lunarul ”O, The Oprah Magazine” vorbind despre: “expresia actelor de bunătate cotidiene care motivează comunităţi şi ne dau sentimentul de speranţă fiecăruia dintre noi”.

“Dacă poveştile acestea dau naştere unui singur alt act de bunătate, atunci ne-am făcut treaba. Nu putem să ne descurcăm singuri, aşa că uite o carte care arată că nu suntem de capul nostru”.

Artista şi-a anunţat şi un nou album, ”Chromatica”, pentru data de 10 aprilie. Noul material discografic a fost prefaţat în prima săptămână din martie cu înregistrarea single ”Stupid Love”.

Piesele interpretate de Lady Gaga se aud la Smart On Trend. Playlistul este accesibil aici: https://www.smartradio.ro/radio/on-trend/

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici