Ascultă SMART RADIO. Primele bilete pentru Festivalul Glastonbury 2020, epuizate în doar 27 de minute

Primele bilete puse în vânzare pentru ediţia din 2020 a Festivalului Glastonbury din Marea Britanie s-au vândut integral, în doar 27 de minute, arată Smart Radio, care păstrează în playlist un loc special pieselor artiştilor care au cântat la celebra manifestare.

215 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Primele bilete pentru Festivalul Glastonbury 2020, epuizate în doar 27 de minute

Primele bilete pentru Festivalul Glastonbury 2020, epuizate în 27 de minute

Alte bilete, cu acces general, pentru cea de-a 50-a ediţie a Festivalului Glastonbury, care va avea loc în perioada 24 - 28 iunie 2020, la Worthy Farm, în Somerset, vor fi puse în vânzare duminică.

Deocamdată, organizatorii nu au anunţat artiştii care vor cânta, dar există zvonuri legate de Sir Paul McCartney ca posibil cap de afiş, potrivit bbc.com.

Anul acesta, capete de afiş au fost Stormzy, The Killers şi The Cure.

Festivalul Glastonbury, care nu a fost organizat în 2012 pentru a nu afecta desfăşurarea Jocurilor Olimpice de la Londra, are loc în mod tradiţional în ultimul weekend din luna iunie.

Festivalul Glastonbury atrage, în medie, 170.000 de spectatori în fiecare an, fiind organizat pe un platou ce aparţine unei ferme de lapte din comitatul Somerset. Evenimentul a fost lansat după moartea lui Jimi Hendrix, în 1970. Participanţii la prima ediţie au plătit o liră sterlină, primind în schimb lapte de la fermă şi putându-i asculta pe Marc Bolan şi Al Stewart. O perioadă, festivalul nu a mai fost organizat anual, însă în anii '90 a căpătat anvergura internaţională pe care o are şi în prezent. Evenimentul a permis unor trupe precum Radiohead, care au cântat la Glastonbury în 1997, Coldplay, după reprezentaţia din 2002, şi Muse, prin concertul din 2004, să îşi croiască drumul către succes.

Ascultă Smart Radio AICI.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici