Ascultă SMART RADIO. Rihanna se gândeşte la companiile de modă pe care le-a înfiinţat ca la nişte copii

Solista Rihanna consideră companiile de modă pe care le-a înfiinţat un fel de copii ai săi, arată Smart on Trend păstrând în playlistul zilei un loc special pentru piesele cântăreţei.

217 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO. Rihanna se gândeşte la companiile de modă pe care le-a înfiinţat ca la nişte copii

Sursa FOTO: Profimedia

Cântăreaţa a înfiinţat două companii specializate în modă, Savage X Fenty şi Fenty. Rihanna insistă că iubeşte în mod egal cele două companii.

"E ca atunci când ai doi copii dar unul e nou născut, iar celălalt are trei ani. Au nevoie de atenţie în mod diferit şi au nevoie de intimitate în alte moduri”, arată cântăreaţa.

Rihanna, în vârstă de 31 de ani, a arătat şi că în cea mai recentă colecţie realizată pentru Fenty este hotărâtă să conceapă haine care nu sunt separate pentru fiecare gen.

Rihana este cântăreaţă, actriţă şi femeie de afaceri. Este considerată unul dintre muzicienii cei mai de succes ai ultimelor decenii, cifrele sale de vânzări depăşind 250 de milioane de discuri. Este fondatoarea Fundaţiei ”Clara Lionel” şia a mărcii de cosmetice Fenty Beauty dar şi a casei de modă Fenty în cadrul LVMH Moët Hennessy – Louis Vuitton.

Piesele interpretate de Rihana se aud la Smart On Trend. Playlistul poate fi auzit AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici