Ascultă SMART RADIO | Tom Walker, Nothing But Thieves, Of Monsters & Men, primii artişti confirmaţi la Summer Well 2020

Tom Walker, Nothing But Thieves şi Of Monsters & Men sunt primii artişti confirmaţi pentru cea de-a zecea ediţie a Summer Well Festival, care va avea loc anul viitor, în perioada 7 - 9 august, pe Domeniul Ştirbey din Buftea, anunţă Smart Radio.

118 afișări
Imaginea articolului Ascultă SMART RADIO | Tom Walker, Nothing But Thieves, Of Monsters & Men, primii artişti confirmaţi la Summer Well 2020

Ascultă SMART RADIO | Tom Walker, Nothing But Thieves, Of Monsters & Men, primii artişti confirmaţi la Summer Well 2020

Scoţianul Thomas Walker, născut în 1991, este compozitor şi cântăreţ care a devenit celebru cu single-ul "Leave a Light On", ce a ocupat poziţia a şaptea în UK Singles Chart anul trecut. Primul său album de studio a fost lansat în martie anul acesta, cu titlul "What a Time to Be Alive".

Nothing but Thieves este o trupă britanică de rock alternativ formată în 2012. Albumul de debut care poartă numele trupei a fost lansat în 2015 şi a fost urmat de "Broken Machine", doi ani mai târziu.

Islandezii de la Of Monsters And Men au devenit cunoscuţi după ce au câştigat o competiţie locală a trupelor, Músíktilraunir, în 2010. Formaţia indie folk/pop şi-a lansat albumul de debut "My Head Is an Animal", în 2011, iar materialul discografic a ajuns pe prima poziţie în topuri din Australia, Islanda, Irlanda şi SUA. Single-ul "Little Talks" a avut un mare succes internaţional. Of Monsters and Men a primit în 2013 premiul European Border Breakers.

Mai multe informaţii despre ediţia aniversară a Summer Well Festival sunt oferite pe https://www.summerwell.ro/.

Ascultă Smart Radio aici: http://www.smartradio.ro/.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici