ASCULTĂ SMART RADIO | Trupa Muse va lansa o colecţie de cântece de la începuturile carierei, în decembrie

Trupa britanică Muse va lansa o colecţie de cântece de la începuturile carierei, "Origin of Muse", pentru a marca împlinirea a 20 de ani de la albumul de debut, "Showbiz", potrivit Smart Radio, care păstrează un loc special pentru muzica grupului în playlist-ul său.

146 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO | Trupa Muse va lansa o colecţie de cântece de la începuturile carierei, în decembrie

ASCULTĂ SMART RADIO | Trupa Muse va lansa o colecţie de cântece de la începuturile carierei, în decembrie

Colecţia "Origin of Muse" va fi lansată pe piaţă pe 6 decembrie, prin compania Warner Music.

Colecţia va cuprinde reeditări ale albumelor "Showbiz" (1991) şi "Origin of Symmetry" (2001), nouă CD-uri cu demo-uri, înregistrări live de la începuturile carierei, dar şi o carte de interviuri cu membrii trupei, Matt Bellamy, Chris Wolstenholme şi Dominic Howard.

Cel mai recent album al trupei, "Simulation Theory", a fost lansat anul trecut, potrivit nme.com.

Muse este una dintre cele mai apreciate formaţii de rock alternativ din Europa. Trupa a fost înfiinţată în 1999, la Londra, avându-i în componenţă pe Matthew Bellamy (voce, chitară şi clape), Chris Wolstenholme (chitară bass şi voce) şi Dominic Howard (la tobe şi percuţii). Muzica lor îmbină rock-ul alternativ cu funk-ul, cu heavy metal-ul şi chiar cu muzica clasică şi el ectronică. Hituri ca "Time Is Running Out" şi "Starlight" dovedesc că amestecul de stiluri este unul reuşit.

Trupa Muse, renumită şi pentru show-urile sale energice şi extravagante, a compus piesa "Survival", care a fost cântecul oficial al Jocurilor Olimpice de la Londra 2012.

Cele opt albume de studio s-au vândut în peste 20 de milioane de copii.

Piesele trupei Muse se regăsesc în playlistul Smart Radio. Ascultă Smart Radio pe www.smartradio.ro.

Taguri:
muse,
album,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici