ASCULTĂ SMART RADIO: Videoclipul piesei „Last Christmas”, de la Wham! , refăcut la rezoluţie 4K

Videoclipul piesei ”Last Christmas”, interpretată de Wham! a fost refăcut la rezoluţie 4K, anunţă Smart Radio care păstrează un loc special pentru muzica britanicilor în playlistul zilei.

82 afișări
Imaginea articolului ASCULTĂ SMART RADIO: Videoclipul piesei „Last Christmas”, de la Wham! , refăcut la rezoluţie 4K

ASCULTĂ SMART RADIO: Videoclipul piesei „Last Christmas”, de la Wham! , refăcut la rezoluţie 4K

Piesa trupei Wham! este una dintre cele mai difuzate melodii pop pentru perioada sărbătorilor. Aniversând 35 de ani de la lansarea videoclipului, regizorul Andy Morahan a refăcut la rezoluţie 4K imaginile celebre cu George Michael şi Andrew Ridgeley şi cu prietenii lor.

Videoclipul a fost filmat în 1984, în Alpii elveţieni, la Saas-Fee, în apropiere de graniţa italiană.

Noua variantă a videoclipului arată cam aşa: 

Alături de George Michael şi Andrew Ridgeley au mai fost Pepsi şi Shirlie, modelul Kathy Hill, basistul trupei Spandau Ballet, Martin Kemp şi mulţi dintre prietenii lor.

YouTube a trupei Wham! a dat publicităţii şi un material dedicat realizării videoclipului şi celor 35 de ani scurşi de la premieră.

Piesele interpretate Wham! se găsesc în playlist-ul Smart Radio. Ascultă Smart Radio AICI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
last christmas,
4k,
wham!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici