Asiaticii sărbătoresc intrarea în Anul Şarpelui. Festivităţi grandioase - FOTO

Peste un miliard de asiatici au sărbătorit intrarea în Anul Şarpelui cu focuri de artificii. Televiziunile chineze au celebrat evenimentul prin invitarea unor staruri mondiale care să cânte în emisiuni de divertisment, cum ar fi Celine Dion sau Psy.

293 afișări
Imaginea articolului Asiaticii sărbătoresc intrarea în Anul Şarpelui. Festivităţi grandioase - FOTO

Asiaticii sărbătoresc intrarea în Anul Şarpelui. Festivităţi grandioase - FOTO (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Pentru mulţi asiatici, această sărbătoare este cea mai importantă a anului.

Focurile de artificii au umplut cerul asiatic, credinţa fiind că aceastea îndepărtează spiritele rele.

În China, şarpele simbolizează înţelepciune, bogăţie şi longevitate, dar este considerat mai puţin prietenos decât celelalte semne din zodiacul chinezesc.

Un alt eveniment care a marcat intrarea în anul Şarpelui l-a reprezentat loteria dedicată evenimentului din Taiwan, cu un fond total de premii de peste 50 de milioane de euro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici