Fiica lui David Hasselhoff ar putea face închisoare: Hayley este acuzată că a condus sub influenţa alcoolului

Fiica lui David Hasselhoff, Hayley, în vârstă de 20 de ani, a fost acuzată că ar fi condus sub influenţa alcoolului şi ar putea petrece şase luni la închisoare, dacă este găsită vinovată.

247 afișări
Imaginea articolului Fiica lui David Hasselhoff ar putea face închisoare: Hayley este acuzată că a condus sub influenţa alcoolului

Fiica lui David Hasselhoff, acuzată că a condus sub influenţa alcoolului (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Hayley o să conteste acuzaţiile", a declarat o sursă pentru RadarOnline. Tânăra, actriţă aspirantă, a fost oprită de poliţie în ianuarie, în Los Angeles, şi arestată pentru că ar fi condus sub influenţa alcoolului, informează contactmusic.com.

David Hasselhoff a mărturisit că a existat o perioadă în viaţa sa când a suferit din cauza alcoolismului, lucru care l-a apropiat de fiicele sale, Hayley şi Taylor-Ann. Cele două au făcut publică o filmare, în 2007, în care actorul, beat, încerca să mănânce un cheeseburger. Scopul acestui gest făcut de cele două tinere a fost să îl convingă pe tatăl lor să îşi accepte această problemă şi să o rezolve.

Ulterior, Hasselhoff a declarat că a învăţat din greşelile sale şi că a fost ajutat enorm de copii. "Cel mai bun lucru legat de acest filmuleţ a fost că am decis (să renunţ la băutură) de dragul copiilor mei", a spus actorul.

David Hasselhoff este actor şi muzican şi a devenit celebru datorită serialelor "Knight Rider" şi "Baywatch".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici