Au fost alese piesele pentru finala naţională Eurovision Junior 2009

Un total de 15 cântece au fost selectate pentru a participa în finala naţională Eurovision Junior 2009, care va avea loc pe 20 septembrie, la Bucureşti, informează Televiziunea Română, organizatorul evenimentului.

40 afișări
Imaginea articolului Au fost alese piesele pentru finala naţională Eurovision Junior 2009

Au fost alese piesele pentru finala naţională Eurovision Junior 2009

Televiziunea Română a organizat, la sfârşitul săptămânii trecute, preselecţia cântecelor care vor intra în finala naţională a concursului Eurovision Junior 2009.

Din cele 46 de piese înscrise, juriul TVR a selectat 15 cântece finaliste.

Toate aceste piese pot fi ascultate pe site-ul TVR, la adresa www.tvr.ro/jesc/. Tot acolo sunt postate şi piesele respinse, în ordinea descrescătoare a punctajului obţinut. În cazul în care o piesă admisă va fi retrasă din concurs, aceasta va fi înlocuită cu una dintre cele respinse, în ordinea indicată pe site.

Selecţia finală va avea loc în data de 20 septembrie, când, în direct la TVR 1, va fi aleasă piesa care va reprezenta România la concursul Eurovision Junior organizat în acest an în Ucraina.

Cântecul câştigător va fi ales în baza televotingului (50%) şi a punctelor acordate de juriul de specialitate (50%).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici