Au mai rămas doar 6.000 de bilete pentru concertul Depeche Mode - GALERIE FOTO

Biletele din categoria Gazon A şi B puse în vânzare pentru concertul trupei Depeche Mode, care va avea loc pe 16 mai, în parcul Izvor din Bucureşti, au fost epuizate, în prezent mai fiind disponibile doar 6.000 de locuri, în Gazon C şi în Tribuna VIP, informează organizatorii evenimentului, Emagic.

43 afișări
Imaginea articolului Au mai rămas doar 6.000 de bilete pentru concertul Depeche Mode - GALERIE FOTO

Au mai rămas doar 6.000 de bilete pentru concertul Depeche Mode (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

GALERIE FOTO

Biletele mai pot fi cumpărate din reţeaua Diverta şi de pe myticket.ro, la preţurile de 100 de lei (Gazon C) şi 360 de lei (Tribuna VIP).

Acesta va fi cel de-al doilea concert pe care celebra trupă britanică îl va susţine în România, după show-ul din vara anului 2006.

Evenimentul face parte din noul turneu mondial al formaţiei, "Tour of the Universe 2009".

Dave Gahan, Martin Gore şi Andy Fletcher vor fi prezenţi în peste 28 de oraşe din 22 de ţări, primul concert urmând să aibă loc la Tel Aviv (Israel), pe 10 mai.

Bucureşti va fi prima capitală din Europa de Est pe care Depeche Mode o va vizita în cadrul turneului, în data de 16 mai.

Cel de-al 12-lea album de studio al trupei, "Sounds Of The Universe", care va fi promovat în noul turneu, va fi lansat pe 20 aprilie.

Primul single extras de pe album este "Wrong", printre alte piese care vor fi incluse pe material numărându-se "Jezebel", "In Chains" şi "Hole To Feed".

Citeşte şi:

Depeche Mode revine în România

Tur backstage la concertul Depeche Mode

Ladytron, în deschidere la Depeche Mode

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici