Au turnat clor în cafeaua profesoarei: Elevii unui liceu, arestaţi şi acuzaţi de otrăvirea unui cadru didactic

Doi elevi de la liceul din Louisiana, Statele Unite, care au turnat o substanţă periculoasă în băutura unei profesoare şi au distribuit filmarea pe reţeaua de socializare Snapchat, au fost arestaţi şi acuzaţi de otrăvirea cadrului didactic, relatează ABC News.

5009 afișări
Imaginea articolului Au turnat clor în cafeaua profesoarei: Elevii unui liceu, arestaţi şi acuzaţi de otrăvirea unui cadru didactic

Au turnat clor în cafeaua profesoarei: Elevii unui liceu, arestaţi şi acuzaţi de otrăvirea unui cadru didactic

Şeful departamentului de Poliţie, Randy Fontenot, declară că cei doi elevi în vârstă de 17 ani au turnat o soluţie de curăţare cu clor, numită „Krud Kutter”, în băutura unei profesoare, după ce aceasta ar fi ieşit din clasă. Potrivit cotidianului The Advocate, o elevă a turnat substanţa în timp ce un alt elev a filmat totul.

„Profesoara a băut din pahar, dar şi-a dat seama că are un gust ciudat şi l-a aruncat imediat”, spune Fontenot. „Din câte ştim, femeia nu a mai băut, iar sănătatea sa nu a fost afectată de substanţă”, adaugă şeful poliţiei.

De asemenea, Fontenot declară că elevii i-au spus că totul a fost o farsă. Aceştia nu vor fi puşi sub acuzare ca adulţi, informează KATC.com.

„Ştim că substanţa a fost periculoasă, dar în ceea ce priveşte intenţia de omucidere sau de vătămare, nu avem dovezi. Nu suntem de părere că acestea au fost intenţiile”, mai spune Fontenot.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici